Jump to content
devious

Проблем с километража, нивомера и парното

Recommended Posts

Привет на всички.Като за начало,преди 4 дни си купих Хонда Сивик и като всяка кола и тя си има нещо за отремонтиране,та значи надявам се някой да ме опъти от каде да започна.Хондичката има много дребни забележки и проблеми,който са следните-Километража работи когат му е кев :huh: а уредът за наличност в резервоара изобщо неиска да се събуди колкото и бензин да налея в нея :cool: + парното но за него вече намерих тема как да го оправя щот работи само на 4-та степен ;) и общо взето това са моментните проблеми на Хондето,надявам се някой да ме насочи откаде да започна,защото до сега карах Опел и 2-те коли са тотално различни и си нямам никакво понятие.Много благодаря предварително.А ето това е красавицата --> http://195.149.248.189:8080/2009-10-18/167...5fff789875fc552 --> http://195.149.248.189:8080/2009-10-18/649...b81bcbdff7af7ba

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Километража ти би трябвало да е електронен и може (най-вероятно) е от бушона. Беше ми се случвало същото с един приятел на митсубишито му и когато си иска тръгва когато иска спира. Изглеждаше здрав, но не беше... а уреда за бензина ще да е от поплавъка в резервоара. По принцип представлява една тръба с една пластмасова "шайба" вътре която се мести нагоре-надолу в зависимост от това колко бензин има, ако случайно е поела бензин и спира да действа. Надявам се да съм ти бил полезен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може проблема да е и в таблото но не съм сигурен най вероятно колегата е прав :cool:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай с друго табло, най вероятно проблема е в него.Най вероятно някой го е отварял и е разцентровал стрелката или е счупил оста.

Редактирано от AMD

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...