Tino 293 #1 Публикувано 14 Октомври, 2009 Колеги здравейте , Зимата дойде , а кризата не си е отишла а са ми останали два чифта зимни гуми на един сезон от Ярисите , но с неправилен размер Интересува ме дали някой може да ми отговори дали ще влезнат и няма да има проблем с карането гуми с размер 185/60 на 15" , сметнах по калкулатор , че са с около 3 см по-високи / което за зимата си е идеално ! / , но понеже с колата все пак се пътува и се кара постоянно , не ми се рискува ! Става въпрос за Хонда Лого , която стандартно си идва със 175/70 на 13" и Сивик 5-та генерация хечбек , който май е със 175/65 на 13" !? Помагайте , че или иначе ще търкалям пак Алпинките , които карат 4-ти сезон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FAST GSI 0 #2 Отговорено 14 Октомври, 2009 според мен ще станат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #3 Отговорено 15 Октомври, 2009 Ако мога да го чуя и от колеги , които карат Сивик с голям цолаж ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 15 Октомври, 2009 Здравей колега аз съм с 5-та ген. седан, карам с 195/50/15 иначе съм опитвал да сложа гуми 195/60/15 но ми опира отпред,макар че като се замисля 185/60/15 какъвто си посочил може и да не е толкова висока гума не съм опитвал с такива, иначе при мен има и значение това че съм с понижаващи пружини и може и за това да е. Нека някой който е слагал такъв размер какъвто си посочил да сподели и той.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #5 Отговорено 15 Октомври, 2009 по каталог може да сложиш 185/55R15 разликата м/у двете е само 1,75 см. би трябвало да станат, ако си с нормално окачване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
element 4 #6 Отговорено 15 Октомври, 2009 аз съм слагал 185/60/15 на предния ми сивик 6г хеч, ей така за пробата - изпълват целия калник до веждата, тежат адски... за Логото просто абсурд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tino 293 #7 Отговорено 15 Октомври, 2009 С нормално окачване съм и на двете !!! Това , че ще изпълни калника не мисля , че е проблем , важното е да не опира някъде при пълен десен/ляв.Логото е доста по-високо от Сивик и има значително повече място в подкалника Това обаче което ми се случи миналата зима , е че като сложих джанти на ФВ със зимни гуми и опираше гумата в носача !!! Явно ще трябва проба . Елемент , предполагам имаш предвид като е тежка гумата , Логото няма да върви защото е слабо , мен ме съмнява защото това е стандартен размер на Ярис 1.0 69 коня , което е по-тежко и голямо от Логото Или иначе това , което казва Жоро ме окуражава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #8 Отговорено 15 Октомври, 2009 http://www.kamortires.com/calculator.php?lang=bg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове