Трънчо 275 #1 Публикувано 12 Октомври, 2009 Мисля че тази тема ще е полезна на доста хора, който преди да предприемат оптичен тунинг се питат "това дали ще й отива на моята кола". Просто давайте снимки на хондите + снимка на елемента който искате да се сложи ( важно е да са снимани под един и същ ъгъл, или поне да няма голяма разлика ) Ще се опитам да изпълня молбите на всички, но ако има и друго фотошопери и те да удрят по едно рамо давам пример с моята [H], че се замечтах за едни джанти... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 12 Октомври, 2009 Здравейте, аз съм един от първите "клиенти" на колегата за което много му благодаря има почерпка от мен а ето и какво ми сътвори пс: някой да не вземе сега да ми открадне идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Трънчо 275 #3 Отговорено 12 Октомври, 2009 не е задължително да са само джанти почти всичко може да се направи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
H22_turbo_Vtec 75 #4 Отговорено 12 Октомври, 2009 Aбе имам един сивик я го направи на нсх да видим как стои.Майтап малко да разчупим темата.Сега да не тръгнеш да го правиш, че няма смисъл да загрозяваме нсхто.п.п много си добар въобще не си личи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #5 Отговорено 13 Октомври, 2009 Евала фен много яко е не си личи въобще Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове