Guest Ceko #1 Публикувано 8 Декември, 2005 Честит празник на всички студенти и на всички празнуващи около тях Весело изкарване и купона на maxxxxxx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #2 Отговорено 8 Декември, 2005 Честит празник на всички студенти и на всички празнуващи около тях Весело изкарване и купона на maxxxxxx <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #3 Отговорено 8 Декември, 2005 4естито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #4 Отговорено 8 Декември, 2005 Примоция в УНСС - три Хонди за 200 марки и едно прасе Честито на всички бивши, настоящи, че и бъдещи студенти На мене лично ми писна това студентстване, ама заради военните даже втора магистратура подкарвам сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 8 Декември, 2005 Честито на всички! И аз като един вечен студент се чувствам празнуващ, макар че тази вечер съм в офиса ...добре че сме си скътали няколко Шуменски в сървърното за такива дни! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sandy #6 Отговорено 21 Декември, 2005 Pozdravi za vsi4ki studenti i e poxvalno 4e v studentski grad se zabelqzvat pove4e xondi naposleduk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #7 Отговорено 7 Декември, 2009 Айде честит празник на всички студенти Малко старичка тема, но само това открих. Сега като се поразрових видях, че има колеги от ТУ-Варна. Аз съм 1-ви курс там МТТ трябва да огранизираме един банкет Айде приятно изкарване на празника аз от сега почвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 8 Декември, 2009 Приятно изкарване аз съм на работа и май няма да усетя празника честито на всички специално поздрави към колегите от УНСС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #9 Отговорено 8 Декември, 2009 Честито ни! Хехе... всяка година се прави голяма работа този празник, а за мен пък не е толкова специален. Можеш да се напиеш и без повод! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #10 Отговорено 8 Декември, 2009 Да сте живи и здрави всички студенти, но най вече студентки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chipko 11 #11 Отговорено 8 Декември, 2009 Честит ПРАЗНИК! 8-ми Декември е най-всебхватния "професионален" празник, като се има в предвид, че се празнува от всички бивши и настоящи студенти, както и всички бъдещи (демек всеки под 65г) Специални поздрави за колегите учещи и бивши възпитаници на Строителните инситути: ВСУ "Любен Каравелов" и УАСГ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #12 Отговорено 8 Декември, 2009 честито на студентите ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saaron 36 #13 Отговорено 8 Декември, 2009 Честит празник и от мен на всички настоящи и бивши студенти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
malkata_mainichka 0 #14 Отговорено 8 Декември, 2009 Айде честит празник и от мен на всички студенти и да пийнете по едно и аз нас ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове