Jump to content
multisync

Проблем с смяна на филтър

Recommended Posts

значи става въпрос за филтера на купето незнам точно как се сваля този филтер,свалих жабката и поразгледах,потарсих в форума но не намерих точно като моито да е устроено та направих снимки и ако има някои като моита (6-ген) да ми даде еднин акал как се сваля тоя филтер.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от multisync

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам на снимките, май няма капак за филтър при теб ;) при мен на 6та хеч е тукаhttp://img87.imageshack.us/i/03032009349.jpg/Един въпрос- колата има ли климатик? ако няма - няма и място за филтър.

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като гледам на снимките, май няма капак за филтър при теб :) при мен на 6та хеч е тукаhttp://img87.imageshack.us/i/03032009349.jpg/Един въпрос- колата има ли климатик? ако няма - няма и място за филтър.

да има но е савсем друго явно е някаде другаде Редактирано от multisync

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич,провери отдолу м/у вентилатора и изпарителя.6г. би трябвало да има филтър :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В момента и аз съм разглобил там, но моита е като на колегите с процеп. Огледаи дъното на тая черната кутия че ми се струва различно от на наще, да не би от там да се пъха някак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а някой сивици просто нямат филтър ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ multisync - Колега, можеш ли да снимаш отдолу-нагоре. От гледна точка краката на пасажера, нагоре. @ joro_bul - Аз карам японски хеч, без клима, но имам филтър

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...