multisync 0 #1 Публикувано 10 Октомври, 2009 (Редактирано) значи става въпрос за филтера на купето незнам точно как се сваля този филтер,свалих жабката и поразгледах,потарсих в форума но не намерих точно като моито да е устроено та направих снимки и ако има някои като моита (6-ген) да ми даде еднин акал как се сваля тоя филтер. Редактирано 10 Октомври, 2009 от multisync Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 10 Октомври, 2009 Търсачка, нещо, ала-бала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
joro_bul 1 #3 Отговорено 10 Октомври, 2009 (Редактирано) Като гледам на снимките, май няма капак за филтър при теб при мен на 6та хеч е тукаhttp://img87.imageshack.us/i/03032009349.jpg/Един въпрос- колата има ли климатик? ако няма - няма и място за филтър. Редактирано 10 Октомври, 2009 от joro_bul Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
multisync 0 #4 Отговорено 11 Октомври, 2009 (Редактирано) Като гледам на снимките, май няма капак за филтър при теб при мен на 6та хеч е тукаhttp://img87.imageshack.us/i/03032009349.jpg/Един въпрос- колата има ли климатик? ако няма - няма и място за филтър.да има но е савсем друго явно е някаде другаде Редактирано 11 Октомври, 2009 от multisync Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1055 #5 Отговорено 11 Октомври, 2009 Пич,провери отдолу м/у вентилатора и изпарителя.6г. би трябвало да има филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #6 Отговорено 23 Октомври, 2009 В момента и аз съм разглобил там, но моита е като на колегите с процеп. Огледаи дъното на тая черната кутия че ми се струва различно от на наще, да не би от там да се пъха някак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #7 Отговорено 23 Октомври, 2009 а някой сивици просто нямат филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #8 Отговорено 23 Октомври, 2009 @ multisync - Колега, можеш ли да снимаш отдолу-нагоре. От гледна точка краката на пасажера, нагоре. @ joro_bul - Аз карам японски хеч, без клима, но имам филтър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове