Prelude_2.0 24 #1 Публикувано 8 Октомври, 2009 досега не е имало такъв проблем , като завивам сякаш недостига гориво и колата придърпва, това става със половин резервоар. някой имал ли е подобен проблем и какво е решението ? все пак с тая колица Често влизам и излизам с газ от завоите и това ме притеснява моля някой ако може нека съдейства Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
S.Nikolaev 2 #2 Отговорено 8 Октомври, 2009 Провери си бензиновите филтри или бензиновата помпа. Аз имах такъв проблем на 4-тата генерация д15 и се оказа от цедката на бензиновата помпа в резервоара... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
go6i11 6 #3 Отговорено 8 Октомври, 2009 провери си кабели те на акумолатора и масите към купето и двигателяпреди години имах такъв проблем и се оказа хлабава маса към купето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #4 Отговорено 8 Октомври, 2009 ами ще проверя това онова което казвате пък дано да се оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 9 Октомври, 2009 един от вариантите е счупен хобот на бензиновата помпа, което води до засмукване на въздух дори при доста бензин в резервоара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koko_wrc crx vtec 0 #6 Отговорено 11 Октомври, 2009 виж аз имах подобен проблем като друсне и почваше дами предарпва и дасе опитва да гасне накрая се оказа хлабави букси на компиотара. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prelude_2.0 24 #7 Отговорено 11 Октомври, 2009 колега 1net ., как да го разпозная този хобот , или по скоро къде по точно се намира бензиновата помпа благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 12 Октомври, 2009 като извадиш помпата, между тялото и чорапчето.Просто я извади и я огледай много внимателно от край до край. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #9 Отговорено 12 Октомври, 2009 Просто я извади и я огледай много внимателно от край до край.това ПРОСТО включва свалянето на целия резервоар изпод купето ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx-vtec 0 #10 Отговорено 20 Октомври, 2009 и аз имам същия проблем с црх обаче на мен е когато остане малко бензин към 5 литра и в завои глъхне и после се оправя и немога да си използвам резервата остава Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове