Jump to content
Гец

Амортесьори за Хонда Сивик 1.4 - английски тип

Recommended Posts

Здравейте, нуждая се от задни амортесьори за Сивик 1.4 , 1997 година, от английския тип. В сервиза на Хонда ме пратиха на над 550 лева за един (?!?) и се чудя дали може да се намери някъде по-тънко. Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко струват наистина задните амортисьори за англичанка?Мойта задница е стабилна иначе и не люлее ама отзад който се вози друса сякаш са заварени амортисьорите и ще му изпадат пломбите-ужас направо.Майстор ми каза че било от амортисьорите .Като разбера за цените ще почна да събирам и за тях че работата е на зле !Абе те всъщност като се развялят амортисьорите и колата се люлее и е нестабилна до колкото знам пък тез кво им има че на дупките рита като магаре задницата и хлопа не знам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с МОНРО Газови задни за 125 лева бройката с 3 години гаранция 4 та година нямам оплакване :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, нуждая се от задни амортесьори за Сивик 1.4 , 1997 година, от английския тип. В сервиза на Хонда ме пратиха на над 550 лева за един (?!?) и се чудя дали може да се намери някъде по-тънко. Благодаря предварително!

Ето по тънко бе колега...http://drive.bg/index.php?ModelId=2238&cPath=90_79

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗдравейтеАз съм се засилил да слагам червено KONI- Special. В момента са около 200 лв/бройка (може и да не е точна цената), но според мен тези амортисьори си заслужават най- много като качество/цена.Ако има колеги, които ползват такива- да напишат някой ред за возията. ПоздравиЖоро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Руди96- Кони жълти 207лв и задните и предните са на една цена. Ако си намерите човек от жандармерията имат отстъпка от 20%

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...