ШМИРГЕЛ 9 #1 Публикувано 5 Октомври, 2009 Браво бе, муфлон, 31 лазърникаХайде, за тоя Рожден ден Сивик, пък за следващия NSX Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
reddek 35 #2 Отговорено 6 Октомври, 2009 Да си жив и здрав и дано си си намерил вече кола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #3 Отговорено 6 Октомври, 2009 Благодаря за пожеланията колата я намерих преди седмица вече изневерих на акордите и съм горд собственник на Сивик... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Draik 18 #4 Отговорено 6 Октомври, 2009 ЧРД е мой. Да си жив и здрав. Много за черпене ти се събра напоследък май Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #5 Отговорено 6 Октомври, 2009 Честито и от мен Станчо, жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #6 Отговорено 6 Октомври, 2009 ЧРД, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #7 Отговорено 6 Октомври, 2009 Ей ЛУД Жив и здрав да си и.... много много пауъъъъъъърррррррррр под капака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 6 Октомври, 2009 Честито фен да си жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bate_em4o 55 #9 Отговорено 7 Октомври, 2009 БааааааааКво стана ве?Пропуснах та в навалицата.Ае честит ти рожден ден.Жиф и по-здраф да гониш каките още дълги годинки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokodaf 266 #10 Отговорено 7 Октомври, 2009 Като гледам и аз съм пропуснал да ти честитя ... Да си жив и здрав , красив и шастлив, див и приказлив и да продължаваш все така успешно да гониш каките и рибата ....Чувствам се до някъде виновен , че изневери на акордите , но нека сивика те слуша и радва дълго време.Наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #11 Отговорено 8 Октомври, 2009 Ина патерица и от мен ва даскале ... и мноо диско за теб ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове