Jump to content
DNS

километраж от плексиглас

Recommended Posts

идея, малко време и резултата:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идеята е яка но печата ми изглежда доста кофти, или може би е от качеството на снимките. някакси ми седи размазано...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

много добре се е получило

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes: май е фолио ,а и смимките малко.що не пробаш с друг цвят да го светнеш.нещо цветовете не седят .иначе идеята е добра.я го снимаи през деня нищо че не свети ;) Редактирано от fenabg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:rolleyes: май е фолио ,а и смимките малко.що не пробаш с друг цвят да го светнеш.нещо цветовете не седят .иначе идеята е добра.я го снимаи през деня нищо че не свети ;)

фолио не съм слагал. идеята я видях от една поставка за компютър с гравиран дракон на нея.плексигласа е гравиран с лазер по поръчка и беше доста голям зор докато го начертая "векторно :angry:", защото така искаха в печатницата :D честно казано очаквах да изглежда доста по добре и май не съм нацелил силата на светлината и цвета (червените лампи не правят впечатление като всичко свети червено)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:P май е фолио ,а и смимките малко.що не пробаш с друг цвят да го светнеш.нещо цветовете не седят .иначе идеята е добра.я го снимаи през деня нищо че не свети :gangstah:

фолио не съм слагал. идеята я видях от една поставка за компютър с гравиран дракон на нея.плексигласа е гравиран с лазер по поръчка и беше доста голям зор докато го начертая "векторно :angry:", защото така искаха в печатницата ;) честно казано очаквах да изглежда доста по добре и май не съм нацелил силата на светлината и цвета (червените лампи не правят впечатление като всичко свети червено)
Не ме разбра колега имах в предвид обесцветяването на несветещата част дали е фолио или свети само гравюрата ;) .А за гравирането имам достъп до такава ''машинка'' та за това питах :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...