BiG_AlF 3 #1 Публикувано 2 Октомври, 2009 Здравейте хондаджии. Искам да ви попитам дали сивика, който имам има ABS защото във всякакви описания и характеристики, които съм чел за мотора пише, че има, но на таблото няма лампа. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #2 Отговорено 2 Октомври, 2009 ми колега вдигни капака и виж Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #3 Отговорено 3 Октомври, 2009 Е така става, обаче ако знаех и какво да гледам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 3 Октомври, 2009 Ами гледаш за един АБС-модул и "хиляди " тръбички, които влизат и излизат от него... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #5 Отговорено 3 Октомври, 2009 Надявам се да го намеря. Благодаря ви все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #6 Отговорено 3 Октомври, 2009 Колега моита е същата и има а имам и лампа на таблото........ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 3 Октомври, 2009 Ами гледаш за един АБС-модул и "хиляди " тръбички, които влизат и излизат от него... И ти му даде ебати отговора ,колегата за да пита ,дали знае каде е/един АБС-модул /че има тръбички има има ако вдигне капака на моята ще остане с впечатление че имам много такива устройства.Тръбичките са метални не са хиляди а десетина да сме по близо до бройката, от дясно като седиш пред колата .Рипни на спирачките и ще разбереш ако рита педала има ако не или нама или не работи.пусни една снимка на мотора и ще ти кажем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #8 Отговорено 3 Октомври, 2009 Със снимките е малко сложен въпроса защото е още на няма и месец и не съм я снимал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #9 Отговорено 3 Октомври, 2009 Колега моита е същата и има а имам и лампа на таблото........ Аз главо заради това питам защото навсякъде по характеристики пише, че има, а не виждам лампа на таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #10 Отговорено 3 Октомври, 2009 ако вътре изглежда по тоя начин (малко съм преправял ама двигателя не го гледай) и на ограденото място нямаш една кутия, в която влизат една камара тръбички значи НЯМАШ АБС п.п. тази на снимката няма ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #11 Отговорено 3 Октомври, 2009 Благодаря. Ще проверя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #12 Отговорено 3 Октомври, 2009 И ти му даде ебати отговора ,колегата за да пита ,дали знае каде е/един АБС-модул /че има тръбички има има ако вдигне капака на моята ще остане с впечатление че имам много такива устройства.Тръбичките са метални не са хиляди а десетина да сме по близо до бройката, от дясно като седиш пред колата .В Българският език има едно понятие, което се нарича метафора... За това, хиляди съм го сложил в кавички...А ако трябва да сме максимално точни, тръбичките не са и 10, а са 6 ..Двете идват от спирачната помпа и 4 излизат от модула за 4-те колела..А за това че са метални, предполагам че и сам ще се сети колегата...Не вярвам да мисли, че тръбичките за спирачките може да са гумени или пластмасови... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #13 Отговорено 3 Октомври, 2009 Само да спре дъжда, че тука вали доста, ще отворя и ще ви кажа как стоят нещата. Мерси за информацията отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #14 Отговорено 4 Октомври, 2009 Проверих и няма ABS. Ще варви така пък дано няма проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BiG_AlF 3 #15 Отговорено 9 Октомври, 2009 Отново мерси на всички и можете да затваряте темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове