Jump to content
harabijta

барче

Recommended Posts

вижте какво си направих след една седмица занимавка и доста изхабен стъкломатhttp://img21.imageshack.us/i/s6000042l.jpg/стана като оригинала в сиво на снимката.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля че добре е станало, ако си направил калъп давай да се мятаме :) мисля че доста хора биха искали.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само дето става въпрос за 4г. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

маи не познаваш генерациите става въпрос за 5та ще пусна тема в продава за заинтересованите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами никога не съм имал такова барче на 5-тата ми генерация , а на Шътала 2г. имах , и понеже никаде не си писал за каква генерация е , за да осведомиш такива невежи като мен , видях съседната снимка на табло на някоя 4-та генереция , СиАрЕкс или Шатъл и си направих това заключение :lol: Интересно ми е въпросното барче дали е пластично , защото таблото и пластмаските малко или много мърдат ,а от там ако е много твърд материала дали няма да се напука ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

A защо просто не си купите оригинално от американският пазар?

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега я дай няколко снимки, когато го сложиш в колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

sand0 - защото му искат 120-150$ ... много е шибано с тия части, за да си направиш нещо както трябва ти съдират кожата навсякъде... освен ако не си го вземеш сам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ма кой каза че трябва да е чисто ново??ХИЛЯДИ такива барчета се изхвърлят в моргите!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе човек би си помислил, че е така. Ама влизам в американските форуми и и там им се тоачт яко и налазват като хванат някое. :lol: Ако можеш да ми помогнеш да си намеря от морга - ще ти дам процент :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега я дай няколко снимки, когато го сложиш в колата.

В линка които съм дал има снимки на барчето в колата само трябва да ги разгледате.пускам темата в продава че тука ако пиша ще отнеса мъмрене

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами никога не съм имал такова барче на 5-тата ми генерация , а на Шътала 2г. имах , и понеже никаде не си писал за каква генерация е , за да осведомиш такива невежи като мен , видях съседната снимка на табло на някоя 4-та генереция , СиАрЕкс или Шатъл и си направих това заключение :lol:

Интересно ми е въпросното барче дали е пластично , защото таблото и пластмаските малко или много мърдат ,а от там ако е много твърд материала дали няма да се напука ?

материала е достатъчно здрав и пластичен и не може да се напука защото е цяла отливка и не е кърпен никъде.Рено си правят калниците от стъкломат че по малко да гният сигурно и не се пукат докато не се натресеш някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де дай модела и годината на колата.Всъщмост не вижда от снимките и от поста ти какво искаш да постигнеш ??? държач за чаши ли????ebay:Item number: 230382627476Item number: 230382627506Item number: 300353800922Item number: 350242628426Item number: 370268265854 (cup holder 1DIN)

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега това което си показал са сток барчетата те са ясни по принцип, колегата е направил от този модел - Item number: 230382386334, които са на виждаш каква цена :rolleyes:Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама хич не е това което показваш :rolleyes:Ето ти го от германия за 1 евроебей: Artikelnummer: 230381720314 1ЕвроArtikelnummer: 330364679219 1ЕвроArtikelnummer: 330364682875 1ЕвроArtikelnummer: 180412420974 34Евро

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ама хич не е това което показваш :rolleyes:Ето ти го от германия за 1 евроебей: Artikelnummer: 230381720314 1ЕвроArtikelnummer: 330364679219 1ЕвроArtikelnummer: 330364682875 1ЕвроArtikelnummer: 180412420974 34Евро

Ако има и аз искам едно от германия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тез са със наддаване и едва ли ще се продадат за по 1 euro, все пак евала на колегата че се е заел да направи форма за такива барчета, живот и здраве ще се възползвам от него. Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

harabijta помоли някой мод да ми изтрие темите, че маи искаш да продадеш някоя друга бройка а аз засрах работата. извинявам се.

Редактирано от sand0

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се стягаи толкоз.Аз не ща да правя търговия и да печеля милиони.Опитвам се да реша проблема на всеки които не знае де да си остави цигарите или телефона в колата.Тук не е място за търговия с цел печалба.Просто искам да съм полезен за всички по някакъв начин.То дали ще се продават или не мене не ме бърка щот като сметнеш времето за производство което е 2-3 дни на броика и 25-30 лв материал на цена от 45 лв ти остава само това че дишаш лепило цял ден и наи много някоя похвала или упрек.Ако има по 1 евро в Германия земи и на мене 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не се стягаи толкоз.Аз не ща да правя търговия и да печеля милиони.Опитвам се да реша проблема на всеки които не знае де да си остави цигарите или телефона в колата.Тук не е място за търговия с цел печалба.Просто искам да съм полезен за всички по някакъв начин.То дали ще се продават или не мене не ме бърка щот като сметнеш времето за производство което е 2-3 дни на броика и 25-30 лв материал на цена от 45 лв ти остава само това че дишаш лепило цял ден и наи много някоя похвала или упрек.Ако има по 1 евро в Германия земи и на мене 1

Колега евала за направата и че ти се занимава толкова но си лечи че не е орегинал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...