evgenisbg 0 #1 Публикувано 28 Септември, 2009 Здравйте,Разглобих таблото на въпросния Civic '95 D16Y3, лампа нямаше сложих нова, но тя така и не светва ?! Някои да знае къде да търся проблема.? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #2 Отговорено 29 Септември, 2009 Колега, ако колата ти е излязла заводско без лампа и да и слагаш няма как да светне. Просто нямаш датчик, който да ти подава сигнал към лампата, за да може тя да свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 29 Септември, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=34479 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgenisbg 0 #4 Отговорено 1 Октомври, 2009 Благодаря за помоща! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
D.Dimitrov 0 #5 Отговорено 9 Март, 2012 Имам англичанка d16y3 напълних бензин до капачката на резервоара, а вътре стрелката ми показва, че е малко над половината. Ще съм ви благодарен ако някой ми даде актуална информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vladkoD13 0 #6 Отговорено 10 Март, 2012 Провери си поплавъка. Ако той си е наред, провери си таблото. По-разбиращите да ти кажат кое по-точно да провериш по таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове