Jump to content
J's Racing BB8

Има ли гащеризони ХОНДА.

Recommended Posts

Някой виждал ли е някаде по магазините гащеризони на хонда?Или ако има от някаде да се порачат,че искам да изкоча с такъв :).По конкретно за Бургас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ела на месечната и говори със Саня. Евентуално при тях ако има подобно чудо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако има такива гащеризони и аз искамдасе включа:offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз искам такъв като си правя колата да сам си с такъв отговарящ на марката кажете ако трябва да се направи една поръчка ако има навити фенове да си вземат !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте ТУК и ТУК !!! Имайте впредвид, че и двата са на търг изтичащ след няколко часа и доставката им е само за Великобритания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там е работата, че не са Стефане ! Не се съмнявай в написаното преди това от мен ! За да го напиша съм ги запитал лично и двамата и затова съм писал до къде е доставката ! Нищо, че в обявата им пише "Ships to: Worldwide" Факта, че един търговец веднъж пише Ships to: Worldwide, а после в полето "Shipping and handling" пише друго поражда съмнения в мен, заради което всеки път запитвам дадения търговец допуснал такова различие ! Така че написаното от мен е вярното ! Ако има значение все още тъй като единя търг вече завъши, а и другият съвсем скоро е към своя край ! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като стана въпрос за дрехи преди 1-2 години един колега от форума беше пуснал много готини якета.Ако прочете темата нека каже дали има още

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като стана въпрос за дрехи преди 1-2 години един колега от форума беше пуснал много готини якета.Ако прочете темата нека каже дали има още

Скоро тука някаде гледах из форума един пич продаваше такива якета (зимни).В бяло и черно(Смисъл не като 2 вида.).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...