Jump to content
ADH-Honda

Us майстори Vs. БГ майстори

Recommended Posts

Знаете ли какви са разликите между Американския и Българския автомобилен майстор когато му се наложи да обслужва Хонда ? Аз знам - американеца е възпитан и знае англииски :), работи си съвестно..., докато българския майстор яко псува и все нещо не му изнася и не му е удобно (имам един познат който обича да казва: "Японците немогат да си направят вилици, а ядат с клечки, коли са тръгнали да ми правят, глей как са го заврели това е неудобно за правене..." - междувременно хвалейки как няма по-добро от алуди б4-ка за нашите пътища и т.н. и т.н.).А приликата, между българина и американеца .... скивайте КЛИПЪТ, 13.35 минути е дълъг, изгледайте го целия, а на който не му се гледа - да го превърти набързо само последните 35 секунди да хване (т.е. от 13.00 минути до края) - вие си правете изводите, кое е това което международно обединява авто майсторите, а и хората като цяло :) PS: мен тия неща не ме влечат, но на всички които им се услажда - CHEERS ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми българските майстори като все барутарници правят ... То неможе цел живот да лежиш под ЮМЗ-то с ключове 30-50 и после да седнеш да правиш коли .. Па нека да викаме, че американците били тъпи :) Ей го човека най културно си смени ремъка на акорда и най културно се е навил даже да заснеме как става аджеба магията ... Сещаш ли се некой БГ майстор да фане да направи същото :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами разликата не е голяма, даже никак. само едни кавички:в Америка - майстори в България - "майстори" ето не е чак толкова голяма разликата :) направо не ми се говори за тукашните лададжий.... там може да са малко ограничени като цяло ама като кажи "ще ти направя колата" го правят. Тука пък са много открехнати и викат " ще ти направя колата" , ама в превод означава - " ще се помъча да я оправя, пък ако счупя още нещо понеже никога не съм виждал такава кола ще кажа че така е била " .......

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ААа мисля че има и друга разлика там майсторите се занимават с това защото ги влече а тука наще от немай къде :):lol: е не всички де има и малки изключения

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Американците са безкрайно ограничен народ, малко като кончета с капаци са... слаба до никаква обща култура и никакви( ама до идиотщина) познания за нещо друго извън сферата им на обучение или работа. Този факт им е връчил приза за най-малоумна нация на планетата, но трябва да се отбележи че колкото и слаби познания за живота, вселената и всичко останало да имат в простите си главици, са изключителни специалисти в това което работят и то в най-тесния смисъл на думата... а в тираж от над 200 млн, простата им нация процъфтява...друг е въпроса че имат шепа свърхквалифицирани и адски интелигентни копелета които манипулират цялото това стадо както си поискат, а също така и че купуват най-големите умове на планетата, но тва е една друга тема !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 2-те момчета дето ми сменяха ремъка на Сивика Д15Б2 им отне 5 часа и 150 000 вида инструменти. Важното беше че го смениха де, ама ....... немам думи.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

5 часа :) Без гайковерт се сменя за няма 1 час без да си даваш зор.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...