B E X 3 M 979 #1 Публикувано 24 Септември, 2009 каква е тази грешка.какво трябва да направя /сменя.пише LAF sensor ама какво е това>>>???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #2 Отговорено 24 Септември, 2009 Гешка 48 и в сервизното ръководство и в Аутодата е - ламбда сонда.48 - Heated oxygen sensor (HO2S) - circuit malfunction. Вероятна причина - кабели; ламбда; ЕКУ.Тия кодове можеш да ги намериш с търсачката.Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #3 Отговорено 24 Септември, 2009 не е ли 41 ламбдазащото на мене първо ми казва 41 после веднага 48 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 24 Септември, 2009 48 - LAF / lean air fuel / - проблем с контрола на съотношението гориво-въздух. Показва я когато мотора работи с бедни смеси и температурата на изгорелите газове е повишена, т.е. загряването на ламбда сондата е над нормата. Смени ламбда сондата или я провери. П.П. Виж и това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 25 Септември, 2009 Този сивик е със д15з1 нали? Питам щото "Смени ламбда сондата или я провери" звучи малко скъпо за този мотор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emk0 0 #6 Отговорено 4 Март, 2012 Колега виждам че, е стара темата ама... има ли развитие по проблема защото от скоро карам и аз хонда и ми излиза същата грешка...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове