Jump to content
miroslav85

Смяна на Airbag на Prelude 4г

Recommended Posts

Имам следния проблем, преди няколко дена си блъснах колата (Prelude 2.3, 1992g) в бордюр и наред с другите проблеми ми се активира airbag-а, извиках КАТ, мобилна група всичко точно. След като отидох да ми заведат щетата, се оказа че за да започнат да работят по нея, трябва да им върна airbag-a си ! Възможно ли е сам да го отделя и върна, те естествено ми казаха, че това става при смяната му, но аз искам първо да видя колко пари ще ми дадат и тогава да ходя на сервиз (обмислям и варианта да си купя нова кола, това ако ми дадат достатъчно). Изобщо някой друг сблъсквал ли се е с подобен проблем, предполагам че да....Застрахован съм в ЛевИнс.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, не се разбра точно какъв е въпроса, ако е само дали можеш сам да го свалиш, да можеш, не е трудно. Как точно се удари в бордюра и как се получи така че рейса се заклещи? Опита се да те заобиколи ли? А ти се двоуми на къде да караш, или някой те избута от траекторията ти? Както сам разбираш бях там и се чудя как стана така? Поздрави и успех с оправянето на колата.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха ;) Доста тривиално беше, просто се разсеях и автоматично реших да продължа направо (т.е в насрещното), в момента в който осъзнах, че влизам в насрещното (имаше кола срещу мен) се панирах опитах да взема завоя но вече беше късно...иначе с автобуса нямам нищо общо :) как се е качил той на бордюра, нямам представа. Той се качи след като си изместих колата (или по-точно ми я изместиха). Аз не се оправдавам, аз съм си виновен за всичко и много ме беше яд, ако се бях съсредоточил върху карането вместо да мисля за други глупости, цялата работа щеше да се размине.Иначе въпроса ми беше само това, дали мога да го откача сам или се налага да ходя сервиз, става дума само за въздушната възглавница.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами нека първо го опишат. Да не кажат после че аз сам ти дал някой изгърмял. След това разбирасе им го носиш...Внимавай с винчетата че лесно им се прецаква главата.Освен аирбага ТРЯБВА!!! да ти платят и СРС компютъра!!!! ЗАДАЛЖИТЕЛНО!!!! той е поскъп о тайрбага обикновено :)Плюс ако имаш пиро колани и други пиро....Плюс по спецификация трабва и сензорите на СРСа да смениш :DТа да ти платят:АирбецитеСРС модулаКолани (ако са пиро)Ключалките на коланите ако са самозатягащи се (пиро)Снезоритеи там ако има нещо друго което съм забравил...После ми се обади да ти намеря части :D

Редактирано от sand0

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...