Jump to content
TEHKO

пак гаф.. не иска да запали :(

Recommended Posts

здравейте :D д15б2 на бензин само :D паля си колата тръгвам сичко нормално ... спирам на стоп пускам си мигача включвам 1ва потеглям вкарвам 2ра и колата започва да придърпва сякаш няма бензин ........................ колата има бензин.. даже долях още .. ангренажен ремък сменен преди 3-4 000 км като завъртя ключа да паля не ми вади грешки и такива работи сичко си е нормално чека си изгасва помпа ли или сонда незнам ама се чува няма изгорели бушони.. стартера върти с бутане колата пали и докато е в движение според колко се е засилила държи оборотите натисна ли съединител моментално гасне.... предния път скъсах ангренажен ремък и затова не палеше може ли пак да съм скъсал ангренаж което ме съмнява щом валовете се въртят в някакви обороти.. казаха ми да проверя дали има искра на свещите и дали някое кабелче не се е разкачило на помпата и сякви дивотии плс помогнете преди да ида на майстор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попринцип редовните глупости при подобни симптоми са палец,капачка,кабели,свещи .... ма така как ти го описваш проблема "придърпва сякаш няма бензин" вземи си виж първо горивния филтър да не би да се е заталачил до такава степен, че едвам да църка през него. Има ли няква разлика в разхода, да е започвала да гори повече?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

филтри масла сменени пред и 5-6000 км оригинални каквитоо трябва да са зареждам само от лукойл и до ся гафове там е нямало и не ми е давало разлика в разхода... а как да я тествам тази бензинова помпа защото много клоня към нея..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а на мен пък ми прилича на прескочил ремък.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

я прескочил, я грешно зацепен от самото начало....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

проблема е намерен от делкото :lol: вътре бяха гърмяли бомбички ... :) а да питам делко 2ра ръка приблизителна цена (извинявам се за офа)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж си делкото... на мен ми се беше разбило ( оста на делкото ) и незнаеше кога на кои цилиндар да хфърли искра..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...