atoma 995 #1 Публикувано 11 Септември, 2009 The following errors were foundThe number of opening and closing quote tags does not match. Please fix this to submit your post.This personal message has not been sentтова ми излиза когато искам да отговоря на някой на ЛС и натисна изпрати. На какво може да се дължи проблема?Благодаря предварително.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 11 Септември, 2009 така излиза ако има много "цитати" . Пише че скобичките с "цитатите" който са отворени и затворени не съвпадат и трябва да го оправиш. На мен като ми излезе така за по лесно направо изтривам всичко писано до момента и не се занимавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #3 Отговорено 11 Септември, 2009 Ако в това ЛС, на което искаш да отговориш вече има някъв цитат и е изтрита непарвилно част от него, в смисъл - останал е само единия таг примерно и ти си му цъкнал "цитат" се получават един отварящ таг и два затварящи, затуй прегледай внимателно всеки възходящ цитат правилно ли е отворен и затворен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 11 Септември, 2009 Ами аз си цъкам отговор най-отдолу и си пиша, както винаги до сега, но явно нещо не сработва, на едното QUOTE му липсва Е-то отзад отделно се появява още едно QUOTE което си седи някаде по средата, странно защо. Е вече ще гледам колко и как са написани цитатите здраве да има другото майната му Благодаря на отзовалите се Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове