powerhonda 0 #1 Публикувано 9 Септември, 2009 Здравейте отново колеги! от известно време ми светва чека...интересно е че се случва само при топло време зимата изобщо! може ли да е некой топлинен датчик или термостат или незнам...terorista ми каза как да разбера точно каква е грешката като видя колко ще мига чека..ще го направя и ще видя но ако някой го е препатил моля кажете колата не си променя работата на двигателя,нищо! просто светва и тва е! Благодаря отново на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 9 Септември, 2009 Виж грешката колега, тогава можем да помагаме. Различните грешки имат различни решения. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
powerhonda 0 #3 Отговорено 9 Септември, 2009 лампичката мигна 7 пъти при теста! направих го два пъти грешката е седем някой знае ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #4 Отговорено 9 Септември, 2009 TP Sensor (Throttle Position) defective circuit or unplugged / defective sensor /.Потенциометър за позицията на дроселовата клапа.Иначе празният ход на машината как е ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
powerhonda 0 #5 Отговорено 9 Септември, 2009 празният ход ми е перфектен! замръзва на 900об и край! но щом казваш колега веднага я вкарвам в сервиз утре...поне вече тука знам кой е по тая част в пловдив...много благодаря за съдействието! аз мога да ви помагам за сега само с масла това ми е работата! а за всички в форума обещавам уникални цени ако някой го интересува да ме пита маслата и марката са почти всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan7519 0 #6 Отговорено 9 Септември, 2009 И като се върнеш от майстор да кажеш къде е повредата.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
powerhonda 0 #7 Отговорено 9 Септември, 2009 И като се върнеш от майстор да кажеш къде е повредата.Успех мерси колега съсъ сигурност ще кажа! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 9 Септември, 2009 За какво ще ходиш на майстор ?Пробвай с вадене на буксата на TPS-а, пръскаш с контактен спрей, слагаш и ако не се оправи, пишеш !П.П. Щях да забравя - извади едната клема на акумулатора, пуши една цигара и тогава пали мотора ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
powerhonda 0 #9 Отговорено 10 Септември, 2009 дали ще стане? ще пробвам дано аз си мислех направо всички букси да напръскам...или поне да ги зачистя малко... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове