Jump to content
plushen gad

...преди книжката...имам си кола

Recommended Posts

От днес съм горд собственик на раздрънкан VTI /EG6B16A2/, пета генерация, хеч, черен. Ianev ме уверява, че след година няма да го позная... утре ще кача и снимки... макар че май е по-добре да го снимам на тъмно...всичко звучи като оплаквне, но вярвайте- дълбоко в себе си съм щастлива... ето така преди да взема книжка си купих кола. HONDA ме накара да искам да стана шофьор ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! Едно много добро начало. EG6 е мечтата на много колеги, така че си крачка напред! Пожелавам ти много безавариини, и се надявам преди да вземеш книжката да не се качваш зад волана ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само искам да добавя,нещо което според мен е много важно-цената!Колата е много ама много изгнила(утре снимки),но тенекии се правят!Взехме е на смешна цена-направо кражба!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма значение каква е колата просто карай внимателно , след като си нова шофьорка, ще се изкушаваш да караш бързо , но помисли преди това...просто до сега четох за някакви катастрофи и съм на тази вълна, ще е хубаво ако всеки е на такава вълна докато кара

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито за новата придобивка! Янев е инструктора и, така че съм сигурен че ще кара перфекгто ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

eg6! честито да я изкърпиш и да я пазиш много и най-вече да я цениш иначе ще те намеря и ще ти я отнема насилствено хаха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито :) Много да те радва :) И чакаме снимки :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето и снимките..предупреждавам- нека хора със слаби сърца да не гледат...а, тези които се усмелят да ги разгледат ще видят една доста /как да кажа/ изтормозена кола. За външния вид нямам какво да кажа- то се вижда, техническите въпроси- предполагам, че Янев по-късно ще пише. Скоро ще я има най-вероятно в един друг раздел на форума- Проекти или "как беше спасена още една HONDA" :)http://amonis86.snimka.bg/automobiles/vti.418328.14635738

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер е колата, трябва да можеш да погледнеш отвъд хоризонта. Като я оправите ще е върха. Честито, като за първа кола евала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито! От предните ти постове очаквах да е по-зле ама чесно казано тия снимки не ме плашат много :) Аз бих обслужил двигателя и ако има нещо по окачването и щях да я покарам така 1 месец да дразня Q7-те и X5-те по светофарите и като ги изпреваря да натискат спирачките, от страх да не ги уцели някой калник :)Много безаварийни и ще чакаме да я видим на живо :)

Редактирано от jamo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито постепенно ще си я стегнеш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ех тоя Янев беее.....мацка много се радвам за теб!И сега какво с двете ли коли ще ходите по срещи? :D Честито и много безаварийни! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря на всички колеги, които станаха съпричасни с моето щастие, благодаря и за куража,който ми давате...знам, че един ден грозното пате ще се превърне в лебед... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...