unnamed 0 #1 Публикувано 4 Септември, 2009 http://drive.bg/index.php?ModelId=2238&cPath=128_129колеги някой слагал ли си е такъв филтър?струва ли си или да не рискувм и да си взема нормален на k&n ето този примерно -http://cgi.ebay.com/ebaymotors/98-HONDA-Civic-EX-1-6L-L4-K-N-Cold-Air-Intake-63-1016_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2ec0Q2em14QQhashZitem3a4de90a73QQitemZ25041221363QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessoriesдвигателя е d14a3 с колектори от d16z6поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
egoistichno 0 #2 Отговорено 4 Септември, 2009 Заложи на К&Н! Има много теми по въпроса от ползата от такъв филтър (спортен) Но всички биха препоръчали нещо марково и качествено, само тогава ще имаш кирия от цялата работа. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #3 Отговорено 4 Септември, 2009 JR са в пъти по-добри 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #4 Отговорено 4 Септември, 2009 K&N може да са маркови, но не и качествени. Най-доброто което може да се случи на колата ти от към въздушен филтър е Apexi. Не са "мокри" като К&N не е необходимо да ги чистиш мажеш и кво ли още не. При сравнения в нета едни от марките които се представят най-зле (пропускат най-много твърди частици) за FK и K&N. Имаше и подобна тема в форума на тунинг.бг след някой се беше изказал, че турските филтри за по 15лв Yed ли както там се казват вършели същата работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #5 Отговорено 4 Септември, 2009 (Редактирано) Колега, аз съм с конусовиден спортен филтър на Apexi и съм много доволен! Усетих разлика във вървежа и разхода(намали се), а съм със стокови колектори. Силно ти го препоръчвам. Моя го взех от колегата jeeperscreepers, виж може да успее да ти достави и на теб (доколкото знам е от Англия)! Поздрави и успех! Редактирано 4 Септември, 2009 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #6 Отговорено 5 Септември, 2009 И J&R са добри но от половин година съм с K&N звука е неповторим, разхода падна, вървежа надали се е подобрил, но всичко е въпрос на внушение. Преди това бях за малко с YED нито звук нито нищо друго си е марковото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bumer911 0 #7 Отговорено 13 Ноември, 2009 А какво ще кажете за АЕМ, гледах някъде в ebay, че intake струваше 80 $. Дали си струва? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicano 0 #8 Отговорено 13 Ноември, 2009 От Apexito по-добро няма да намериш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #9 Отговорено 13 Ноември, 2009 J&R за цената си са перфектни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bumer911 0 #10 Отговорено 13 Ноември, 2009 без съмнение Аpexi e добро, но струва intake-а 260 $, а АЕМ -80$, но въпроса е дали си струват изобщо 80-те $?Ще проверя и JR как са. Някой знае ли колко излиза intake-a? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #11 Отговорено 3 Декември, 2009 момци тия български форуми ви влияят доста зле?!?!!?!?!?!?!! само тези 3 вида ли знаете???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #12 Отговорено 4 Декември, 2009 Maximalnia,много остро скачаш и слагаш всички под общ знаменател ...Май не е важно за колко маркиси чувал, а колко си изпробвал и съответно намираш ли разлика.ОК? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 4 Декември, 2009 момци тия български форуми ви влияят доста зле?!?!!?!?!?!?!! само тези 3 вида ли знаете???? Ти кво и ментаци ли искаш да си взимаме хахахаахахаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ManiaK 390 #14 Отговорено 4 Декември, 2009 ...Май не е важно за колко маркиси чувал, а колко си изпробвал...Лошото е повечето са ползвали само по една марка ... и съответно казват че тя е най-добра, нормално е да е така когато нямаш база за сравнение! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavvkata 17 #15 Отговорено 20 Септември, 2011 колеги някой мнение ще каже ли за SPARCO понеже във варна си имат магазин и се колебая дали да си купя направо от там, а така като гледам в темата никаде не е опонамената тази марка - можете ли да дадете мнение. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
abo 1 #16 Отговорено 20 Септември, 2011 За какво ти е такъв филтър ще вдигаш кончета ли.Само за гъзария си купи най-евтиния и без това няма да ти свърши никаква работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavvkata 17 #17 Отговорено 24 Септември, 2011 Разбира се че за кончета в момента съм със YED но искам да премина към нещо по качесвтено, заради това питам за мнение хора преминали през това, да споделят и саответно от каде мога да си го купя (за Варна става вапрос) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #18 Отговорено 27 Септември, 2011 Sparco превъзхожда в пъти обсъжданите по горе филтри както и OMP ,но те са по скъпи.А JR съм гърмял два. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #19 Отговорено 27 Септември, 2011 (Редактирано) Много интересни мнения прочетох и даже съм малко в шок от някой от тях! За Apexi-то съм съгласен че е номер 1! С KN съм карал доста време и съм нямал проблеми ... а за коне от филтър и спадане или качване на разход е смешно да се говори! Такива "перформънс" части трябва да се комбинират с много истински перформънс части, за да усетите истинската полза от тях! Файда няма ако сложите филтър за 500$ на 90 коня кола ... (или поне няма да я усетите)! Редактирано 27 Септември, 2011 от Doomwisher 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6ko 331 #20 Отговорено 27 Септември, 2011 Аз съм със JR- хубав звук,и безпроблемен филтър за цената си,но чак па и коне да качва само заради тва,че си сложил една "ватенка" с форма на конус.... п.п. само споделям мнение 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HellBull 44 #21 Отговорено 27 Февруари, 2012 ЗдравейтеПонеже конфигурацията ми е като на колегата пуснал темата (Д14А3 с Д16З6 дросел) и колата я взех със интеик тртба и конусен филтър YED, искам да попитам ако сложа оригиналната интеик система дали ще се намали разхода, или при преминавне от сток-ов интеик към cold air intake с конусен филтър разхода не се покачва много. Също така прочетох и няколко мнения че разхода е спаднал след слагането на конусен филтър (разбира се обаче по-качествен). Другото което искам да попитам е колата като е със конусния филтър ако и сложа газова уредба с газов инжекцион ще трябва ли да сложа и оригиналния интеик или мога и с конусния филтър да си карам на газ? мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
danchovek 34 #22 Отговорено 14 Април, 2012 Аз лично си взех JR и единственото, което усещам е, че звука на VTEC-а се промени коренно. Много се чудих какъв филтър да взема и накрая реших, че JR е доста добър избор. Не е скъп като K&N, Apexi и другите маркови (90 кинта е). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galin87 13 #23 Отговорено 21 Април, 2012 Здравейте колеги аз днес си купих панелен JR и мога да кажа,че не само звука на VTEC-а се промени а и вървежа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shorty 157 #24 Отговорено 21 Април, 2012 Колеги, някой поръчвал ли е от този сайт http://autos-motorsport.com/index.php?page=shop.browse&category_id=366&option=com_virtuemart&Itemid=53гледам че има K&N за по 55 и 65лв, което ми се вижда доста евтино, дали са оригинални, а Apexi-то е 110лв. това нормални цени ли са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kiko 24 #25 Отговорено 22 Април, 2012 Тези филтри няма никакъв шанс да са истински,същия модел като този от 55лв. съм го виждал да се продава за 30лв.на пазара в Люлин/София/ и изглежда като всяко ужасно МЕНТЕ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bumer911 0 #26 Отговорено 13 Май, 2012 Изглежда ми 100% менте, аз имам оригинален K&N и няма нищо общо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове