Нимрод 265 #1 Публикувано 4 Септември, 2009 Та така виждам че стана модерно да се правят всякакви срещи на отделни групички в този форум а на мен една вти среща би ми била най-интересна !такаче момци горди собственици на б16 и б18 от София бихте ли се навили на подобно мероприятие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 4 Септември, 2009 хаха, мое се измисли нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 4 Септември, 2009 Веднага изскачам и се присъединявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #4 Отговорено 4 Септември, 2009 а ние ф,д,б(които не са вти),к, х не сме ли поканени поне да гледаме :P п.с.за неразбралите това е майтап ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #5 Отговорено 4 Септември, 2009 давайте давайтеняма да изоставаме я Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #6 Отговорено 5 Септември, 2009 ами давайте да се уговорим нещо де неделно как ви се струва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #7 Отговорено 5 Септември, 2009 неделно ми се струва добре, ама дайте по-ентусиазирано за сега май сме 2-ма ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 5 Септември, 2009 Оказа се че този уикенд няма да мога, ако е друг ден съм на линия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #9 Отговорено 5 Септември, 2009 Защо не направите срещата за разнообразие тоя път някъде извън софия, например в Бургас!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dzenky 296 #10 Отговорено 5 Септември, 2009 Може да се разделите почасово,примерно тези с масла мотул от 1 часа,репсол от 2 и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #11 Отговорено 5 Септември, 2009 ами мобил 1 стига офтопик, първо дайте да видим колко са желаещите и ако има мерак да се съберем едва ли на някой ще му е неприятно да се съберем 5-6 или 10 човека и да си лафим кой кво е барал по Б16/Б18 ката а тъй като сме малко на брой мясотто няма да ни е проблем. например на някоя бензиностанция или където и да ехайде вдигайте ръце кой има мерак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #12 Отговорено 5 Септември, 2009 Че седмичните малко ли са ви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #13 Отговорено 5 Септември, 2009 не са малко! не искам и някой да си помисли че толерирам някаква дискриминация хаха или нещо подобно просто питам момците с по сериозните моторетки дали искат да направим едно събиране и това е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #14 Отговорено 5 Септември, 2009 абе като се замисля, като за начало можем да станем по-редовни на седмичните срещи (поне аз) и там пак да си лафим аз съм с ей тва зеленото от аватара и ще гледам във вторник да не пропусна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #15 Отговорено 6 Септември, 2009 абе ше е готино една снимка - подредени 10ина Б16/18/20 с вдигнати капаци.... ех мечти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #16 Отговорено 6 Септември, 2009 Бе не са чак толкова неизпълними тез МИЧТИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #17 Отговорено 7 Септември, 2009 Седмична среща Сливен-Ямбол (Февруари 2009) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #18 Отговорено 7 Септември, 2009 (Редактирано) За момента водим в статистиката с 8 броя една до друга! B16-ки, B18-ки, че и B20-ка има! Редактирано 7 Септември, 2009 от Iceman Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stancho 4 #19 Отговорено 7 Септември, 2009 кой ще идва утре на седмична, с който не се познаваме да се запознаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #20 Отговорено 9 Септември, 2009 Ей, пазете се да не ви налазят Б серия джипките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #21 Отговорено 11 Септември, 2009 момци утре е събота айде няква организациа а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #22 Отговорено 11 Септември, 2009 Аз мога след обяд, поне след 15 ч. Ако сте в този диапазон мога да се мярна да ви се порадвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #23 Отговорено 11 Септември, 2009 ами хайде де ! примерно 18 или 17 на паркинга на булгарплод (не отзад) или на екото където кажете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #24 Отговорено 11 Септември, 2009 някой нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #25 Отговорено 12 Септември, 2009 е хайде де бързите хонди кво става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boschmann 0 #26 Отговорено 16 Септември, 2009 Бройте ме ! С голям интерес бих дошъл да погледна под ваще капаци , само да съм свободен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове