MilenaZ 1 #1 Публикувано 2 Септември, 2009 Илия, специално за теб плагиатствах това пожелание: Дълго младей, век поживей, много се смейи във всичко успей!Поздрави на всички празнуващи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 2 Септември, 2009 powerslave(35), daemon(30), lookcho(28), buleka(35), The_Beast(22), Koev(24), buleka vti(35), Gergan Ivanov(27) Охооооо, много народ се е родил на тази дата. Да сте живи и здрави всички и да се радвате на живота, че като се преродите в някое цвете ще си спомняте какво е било. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #3 Отговорено 2 Септември, 2009 Честито на всички празнуващи Всички най-най А Иванчо да намине да пинем по бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
green power 0 #4 Отговорено 2 Септември, 2009 живи и здрави весело изкарване на празника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #5 Отговорено 2 Септември, 2009 Чрд на "концертния" мен ! ЖиФ и здраФ и Фсички останали "тоже" ! Дай газ на партиту ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #6 Отговорено 2 Септември, 2009 Ч.Р.Д. на всички.Бай Илия да почерпиш всички наоколо ей... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #7 Отговорено 2 Септември, 2009 :hondarulez: И мнгого здраве и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #8 Отговорено 2 Септември, 2009 ЧРД, Илийка! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #9 Отговорено 2 Септември, 2009 Благодаря ви ... толкова много либоф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #10 Отговорено 2 Септември, 2009 и от мен, и от мен Честит празник, жив и здрав да си, поздрави и на другите рожденници! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #11 Отговорено 2 Септември, 2009 Честито на рожденниците Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #12 Отговорено 2 Септември, 2009 Времето лети - - опитай се да му подражаваш!!ЧРД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartyHONDA 15 #13 Отговорено 2 Септември, 2009 Ч.Р.Д. на всички рожденници,да са ни живи и здрави и НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #14 Отговорено 2 Септември, 2009 ЧРД и от мен и специално на Лукчо !Да сте живи и здрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #15 Отговорено 2 Септември, 2009 Честито на рожденниците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondajapan 4 #16 Отговорено 2 Септември, 2009 Ч.Р.Д. Илийка! Жив и здрав,прав и корав..Много здраве,щастие и любов и всичко най-най...!НАЗДРАВЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове