Funkmaster 0 #1 Публикувано 28 Август, 2009 Искам да сложа стабилизиращи шанги отпшред и отзад за да не ми се лашка по завоите както сега.Ако има колеги с стабилизиращи щанги ако може да ми пуснат по някоя снимка да видя каде да си я хвана.....и какъв размер да я търся (дебелина).Искам колата ми да е трупче в завой.Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 29 Август, 2009 (Редактирано) Не си писал каква ти е колата но ако фабрично е без стабилизиращи щанги има голям шанс да трябва да сменяш и долните носачи за да има къда да закачиш щангите. Иначе няма как да стане. За дебелината ами каквото се слага фабрично на твоя модел или по-дебело. Принципа е че предната трябва задължително да е по-дебела от задната. Само внимавай с дебелината отзад че много дебело без подходящи планки може да ти докара разкъсване на купето на мястото където щангата се хваща за него. Това важи и за 5 и за 6 генерация виждал съм го на живо и гледката не е от най-приятните. Редактирано 29 Август, 2009 от Wyvern Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 29 Август, 2009 Относно долните носачи, не е задължително да ги сменяш целите,може само половинката с отвора за биалетката.При задните долните носачи ще се наложи смяна, понеже отвора им е с резба ,не знам дали може да се преправят твоите.Отвори за планките към купето отзад има фабрично.Прегледай този линк всичко си е описано - http://importnut.net/swaybar.htm Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #4 Отговорено 29 Август, 2009 Задните може и да се преправят за щангата, но предните искат смяна. Моята задна щанга е 23мм от сивик тайп-р японка. Нямам грижи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове