acu 0 #1 Публикувано 26 Август, 2009 Проблема е следния: От време на време при не загряла кола на ми накъсва като подам газ. Ефекта е все едно се дави колата. Не винаги го прави и като е загряла липсва този проблем. Това го прави предимно на първа и втора около 2000 оборота. Като отпусна газта и после натисна до ламарината се оправя обикновенно. Някой може ли да каже на какво се дължи това. В смисъл нещо което аз мога да оправя или тярбва да я закарам да я видят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #2 Отговорено 26 Август, 2009 А какъв ти е двигателя? има доста причини за прекъсване. Може да е от свещите, кабелите им, дистрибуторната капачка (ако има нагари), позапушени инжектори и т.н Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
acu 0 #3 Отговорено 26 Август, 2009 D15B2 моно инжекция е двигателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #4 Отговорено 26 Август, 2009 Е за него има изписани маса теми относно забиването на нос в дадени моменти. Потърси с търсачката и ще намериш решението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo_wrc 1 #5 Отговорено 26 Август, 2009 Мойта б13-ка също забива на студен двигател. Но само ако и подам рязко газ или в по-високи обороти. След това като позагрее изчезва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #6 Отговорено 26 Август, 2009 Мойта б13-ка също забива на студен двигател.Не можем да ти помогнем колега ,такъв двигател не сме виждали За Д15б2 наистина има безброй теми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
acu 0 #7 Отговорено 27 Август, 2009 Интересно е че нито една не можах да намеря. Все пак ако може поне линкче няма да се разсърдя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #8 Отговорено 27 Август, 2009 (Редактирано) Виж си инжекторите. На един приятел беше така (аз лично съм я карал и знам за какво давене говориш) Та неговата d15b2 студена се давеше на първа и втора. Аз дори като подадох гас тя така заби нос че си помислих че съм натиснал спирачката. Та неговият проблем беше от запушени инжектори. За 10 лв му ги прочистиха. А иначе преди тва той ходи на диагностики, свещи му сменяха и само се понабута с 100лв. Мисълта ми е да провериш. Не съм на 100% сигурен, че е от това Редактирано 27 Август, 2009 от K1NG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #9 Отговорено 27 Август, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B0%D0%BD%D0%B5http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B0%D0%BD%D0%B5http://forums.hondabg.com/index.php?showto...%B0%D0%BD%D0%B5 има и още Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #10 Отговорено 27 Август, 2009 K1NG говори за моята кола. Не са ми чистили инжекторите а едни вакуумни маркученца, няма как да ти обясна кои точно понеже продадох колата, но ако не те мързи си ги почисти всичките....няма да е излишно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове