Etnonatu®e 2 #1 Публикувано 25 Август, 2009 Здравейте колеги!Изчетох темите във форума за проблемите на другите колеги с абс на акорд като моя ф20з1 94г,но не открих да е точно същия като моя.При мен когато дам на контакт лампата за АБС свети постоянно,когато запали двигателя лапмата гасне и не светва повече.Натискъл съм рязко спирачки да усетя това ритане на педала,но никога не се е случвало.според вас работи или не!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #2 Отговорено 25 Август, 2009 При малка скорост не рита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #3 Отговорено 25 Август, 2009 Нормално е да свети на контакт, и да изгасва след запалване.А при натискане на спирачка, колелата блокират ли? Най добре пробвай някъде на опесъчено, че с хубави гуми на хубав асвалт трудно се блокират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
elsama 1 #4 Отговорено 25 Август, 2009 щом не свети после значи е ок,аз ходих на майстор за моя и ми каза че ако има нещо лампата ще светне.карай смело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RAMBO 0 #5 Отговорено 30 Септември, 2009 щом не свети после значи е ок,аз ходих на майстор за моя и ми каза че ако има нещо лампата ще светне.карай смелоЗдравейте,Включвам се в темата на колегата, понеже не искам да пускам нова. Моят проблем е следния - лампата за АБС-а не свети никога, а когато при висока скорост натисна спирачка колелата блокират. Според спецификациите колата ми /D16Y3/ има АБС, но аз не го усещам. Възможно ли е продавачите да са ми пробутали кола с прецакан АБС и за да не разбера да са прекъснали кабелите за лампата? Така или иначе ще ходя на сервиз, но се надявах да разбера какви са възможните причини за това и колко парички да наглася евентуално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #6 Отговорено 30 Септември, 2009 Ако нямаш бушони за ABS, значи нямаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #7 Отговорено 30 Септември, 2009 При мен когато дам на контакт лампата за АБС свети постоянно,когато запали двигателя лапмата гасне и не светва повече.Натискъл съм рязко спирачки да усетя това ритане на педала,но никога не се е случвало.според вас работи или не!? Лампата трябва да свети само няколко секунди след като си подал контакт...Ако продължава да свети и след това, чак докато запалиш, значи АБС-а има някакъв проблем и са ти свързали лампата към някоя друга за да гасне...Забележи като палиш, дали угасва едновременно с някоя друга индикация по таблото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #8 Отговорено 30 Септември, 2009 Ако продължава да свети и след това, чак докато запалиш, значи АБС-а има някакъв проблем и са ти свързали лампата към някоя друга за да гасне...опасявам се че при мен е точно така,и ще отида да я видят на компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове