Jump to content
doctor

смяна на шарнир

Recommended Posts

Извод: НИКОГА не пийте бира по време на ремонт!!!

Благодарности: Мирката избивач на шарнир и помощ със ключ, Здравко и Цецо на "помощ" с бира, Chori и tero1sta съвети по телефона от плажа и от хола.

Започнах с лекърски инструменти ключ 17, клещи и шарнир като мислех че за 10 мин съм готов хайде за риба:

Публикувано изображение Публикувано изображение

Не след дълго дойде и първия проблем, гадна гайка чупеща китайски ключове по съвет на tero1sta се снабдих със камък 32 и рамо от ключ за джанти на Audi-баси здравината, плюс тръба предоставени любезно от Мирослав-Мирката, първо със секач освободих "шпонка" на гайката и след това напън докато се ококориш:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Време бе да се развие курмилния накрайник, повдигане на крик и си искача с малко почукване, но в този момент пристигнаха кибиците с БИРА!!!, като се лееше бира наред и направо се опомпих до козирката:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Следва лудоста на пияния самурай, вместо да развия гайката направо срязах болта на рейката с ножовка, което доведе до 20 минутен смях и наздравици (НЕ ГО ПРАВЕТЕ):

Публикувано изображение

След това малко залитайки надигнах с крика шарнира и той излезе наполвина, развих 2 болчета номер 10 за да сваля маркуча на спирачките, два болта номер 17 и спирачните апарати паднаха:

Горния шарнир е скрит от шапчица с два болта номер 10, след това развиваш шарнира с ключ 17 и няма вадене, както се изразява GM "бой с чуковете бой с големите чукове" и нищо.

Бе взето решение, ще се сваля носача и толкоз, веднага се разви кутията с две 10-ки да не пречи и двата болта на носача със 17.

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Останаха още два болта 14-ки за да се освободи носача и накрая го победихме и го захвърлихме като парцал на земята.

Мирката понеже цял ден бе седял трезвен се нае със задачата да избие двата шарнира и да сложи новия един тъй като не бе предвидена смяна на горния и на курмилната рейка но винаги става така.

На всичкото отгоре горния шарнир беше завърен за носача и баси боя и баси чудото и баси бирата. Когато на човек му се работи по му се пие, айде лека и трезвена.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Док, тя работата станала малко:Оставете ме на бира !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво бе Док :whistle: Пийвате си биричка, а мен ме зае*ахте у нас да си тъпея :whistle: Следващия път и аз си изключвам телефона :whistle::whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На всичкото отгоре горния шарнир беше завърен за носача и баси боя и баси чудото и баси бирата.

По някога , WD-40 помага повече отколкото бирата... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със скоба за шарнирите нямаше ли да е по лесно ? :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охоо тази зелено жълта кутийка на шарнир я познвам :whistle: Хич не ми вдъхваше доверие преди да го монтирам ,но за сега държи :whistle: Съседите от Турция са пълни с мурафети :whistle:)).Долните шарнири са уж от поносимата марка Делфи но левия се скърши като отрязан с ножовка само за 10 000км, и заради него правих и калник и шенкелче сменях :whistle: .Сигирно защото тогава не пиех бира (по време на смяната) :ppp )))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...