trabadura 0 #1 Публикувано 21 Август, 2009 Здравейте , колеги имам проблем при отделянето на съединителя , ако някой може да ме насочи за какво става въпрос ще съм Ви много благодарен . Проблемът е следният : при тръгване вкарвам първа , подавам газ същевременно отпускам съединителя , както се трагва нормално , но в повечето случаи се усеща нещо като забиване на предницата , също така съединителя ми отделя доста горе , но няма признаци да е износен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 21 Август, 2009 Най вероятно е счупена пружина на феродовият диск. При по високи обороти на тръгване пак ли го прави ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trabadura 0 #3 Отговорено 21 Август, 2009 Най вероятно е счупена пружина на феродовият диск. При по високи обороти на тръгване пак ли го прави ?Не винаги но се случва и се усеща силна вибрация (таблото се затресва малко) ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 21 Август, 2009 Провери си спирачките, да не ти задържа някое колело... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trabadura 0 #5 Отговорено 21 Август, 2009 Най-вероятно е по скоро първото прожината , спирачките не са проблем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #6 Отговорено 21 Август, 2009 Не е необходимо да е счупена може само да е смачкана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове