I_V_O 6 #1 Публикувано 20 Август, 2009 Здравейте сектанти От доста време не бях пускал тема , която да показва глупостите ми Сега крастата е Б16-ката да изглежда малко по различно ( за вървежа , ще се погрижа зимата ) Ето и първата стъпка , с една леко загадачна снимка http://ivocivic.snimka.bg/tuning/b16a2.412685#Продължение очаквайте , МНОГО СКОРО Не ми се спи , така че това е знак с близки , като време разлутати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #2 Отговорено 20 Август, 2009 евала МЕН ''това е нещо уникално не е като ваШто"!!! Замисъла е перфектен до момента реализацията същоМа не се съмнявам в тебе бееееееее!свиркай ако треа да се помага нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #3 Отговорено 20 Август, 2009 (Редактирано) хаха и аз съм с жълта "spoon"глава Редактирано 20 Август, 2009 от EG holic Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 20 Август, 2009 само аз ли съм балъка с черен капак... тц тц... браво Иво, успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #5 Отговорено 20 Август, 2009 Как да си само ти? Аз сега точно това се чудя, какъв цвят да и докарам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #6 Отговорено 21 Август, 2009 (Редактирано) Ето и малка част , все още от ПРОЕКТА Надявам се скоро да постигна това , което съм намислил manniakk , мерси брат Знаеш , като си ЛУД , нещата върват с лекота Редактирано 21 Август, 2009 от I_V_O Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #7 Отговорено 21 Август, 2009 Само така Иво :-) ще следя проекта с интерес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #8 Отговорено 28 Август, 2009 Продължението на филма Надявам се , че ще ви хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #9 Отговорено 28 Август, 2009 Супер е станало, браво за положения труд. Как става хавата с капака на кабелите? Шаблон ли си ползвал за текста? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #10 Отговорено 28 Август, 2009 Сега мисля че идва ред на едни красиви хедерси (моя милост може да ги достави) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #11 Отговорено 28 Август, 2009 Сега мисля че идва ред на едни красиви хедерси (моя милост може да ги достави) Благодаря за предложението , но там ще има "УРЕД" за принудително пълнене Stefan Milev - Капака е рисуван , не е с шаблон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #12 Отговорено 28 Август, 2009 Проекта се очертава доста интересен Успех Иво и дано с най малко проблеми осъществиш проекта си ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #13 Отговорено 28 Август, 2009 Проекта се очертава доста интересен Успех Иво и дано с най малко проблеми осъществиш проекта си !Мерси брат , виждам , как КОЛЕДНИТЕ празници ще ги изкарам в гаража ... дано да си заслужава на пролет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAPTO 0 #14 Отговорено 28 Август, 2009 Продължението на филма Надявам се , че ще ви хареса Колега ще може ли снимките да са по голям размер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #15 Отговорено 28 Август, 2009 Ади де стига маца,дай проекта да чуем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #16 Отговорено 28 Август, 2009 Fuckin` beautiful ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #17 Отговорено 28 Август, 2009 Браво, браво колега много добре става ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #18 Отговорено 28 Август, 2009 Ади де стига маца,дай проекта да чуем Тиии и да не искаш , ще ти се наложи да разбереш ЕЕЕ радвам се , че ви харесват мойте идеи Скоро очаквайте още доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #19 Отговорено 28 Август, 2009 Хубаво е станал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #20 Отговорено 28 Август, 2009 Това е поредната щастлива Хонда,която попадна в ръцете на луд фен на марката и мои добър приятел..а ако знае колко още хубави "неща" я чакат ще си съдере гумите от кеф Още веднъж евалата брат,колата става все по-красива и уникална!Успех..и нали знаеш че сме заедно в кюпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #21 Отговорено 28 Август, 2009 Това е поредната щастлива Хонда,която попадна в ръцете на луд фен на марката и мои добър приятел..а ако знае колко още хубави "неща" я чакат ще си съдере гумите от кеф Още веднъж евалата брат,колата става все по-красива и уникална!Успех..и нали знаеш че сме заедно в кюпа Хехе , твойте думи значат много за мен брат Благодаря за силното изказване. А , каквото я чака мойта "щастливка" , твойта няма шанс да се отърве и то от още по-добри мигове Заедно сме в целата схема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #22 Отговорено 29 Август, 2009 Ади де стига маца,дай проекта да чуем Тиии и да не искаш , ще ти се наложи да разбереш ЕЕЕ радвам се , че ви харесват мойте идеи Скоро очаквайте още доста Ясно турбо филм Евентуално скоро ще има за продаване AEM Ems za OBD2a,едно чудесно начало за събиране на части Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HRC 8 #23 Отговорено 29 Август, 2009 Браво става все по добре и съм сигурен, че тази кола ще стане уникална, защото всичко го правиш с много вкус и любов, както беше и със старата ти кола. Успех и ти пожелавам тази кола да ти носи само усмивки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #24 Отговорено 18 Септември, 2009 браво пич страшна е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iLiiKa7a 0 #25 Отговорено 19 Септември, 2009 Много добре е станала Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ilkocivic 1 #26 Отговорено 19 Септември, 2009 Мн добре! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivko 0 #27 Отговорено 19 Октомври, 2009 супер е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #28 Отговорено 19 Октомври, 2009 Кое му е супера з.ебаго тоз проект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #29 Отговорено 19 Октомври, 2009 Евала колата става доста яка спор няма успех с по нататъшните проекти Ивка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #30 Отговорено 20 Октомври, 2009 Кое му е супера з.ебаго тоз проектДраге , брат... само да напълна торбата с парите и продължавам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shotgun LUDA 38 #31 Отговорено 20 Октомври, 2009 То в тая криза кой ли проект е в разцвет Успех!(И чакаме подробности) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #32 Отговорено 25 Октомври, 2009 Евалата комши много красива идея си реализирал. Събирай кеш и си по-укротявай страстите, че яко те сърби усещам Нека хората се надъхват докато те гледат Отново поздравления Иво! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #33 Отговорено 25 Октомври, 2009 много много красижо и изпипано,кога ли и аз ще го докарам до там..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bObChU 1 #34 Отговорено 13 Декември, 2009 БОНАСЕЕЕЕЕРА,ТУТИ СПАГЕЕЕЕЕЕТИ кво се случвааааааа Сойчироооооооооо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
deserteagle 0 #35 Отговорено 13 Декември, 2009 на пролет ще видите как ще изригне колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dilqn_Mitev 6 #36 Отговорено 13 Декември, 2009 Бреиииииииииииииииииййййййййй Ковачев ще изригваш?А АЗ НЕ ЗНАМ ?!!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #37 Отговорено 13 Декември, 2009 Дано избухва само отзад , отпред всичко да е ОК хахаха Dilqn_Mitev , не може да знаеш всичко брат По събраха се чарколяци Да има само здраве и късмет ( ПАРИЦИ също ) ще се започне баш филма скоро Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic86 0 #38 Отговорено 23 Януари, 2010 колега до каде стигна с проекта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_lsd 9 #39 Отговорено 29 Януари, 2010 Колега искам да те питам да ли е боядисан прахово капака на В-тека и ако е как очарта буквите така че дане са жълти и те.Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове