mercury 7 #1 Публикувано 19 Август, 2009 Може ли някой да ми каже дали джанти със следните размери стават за Хонда: 5,5jx13H2 ET41 Централен отвор :56.5 / 70мм 4 x 100 Имам такива джанти и за продан,но искам да уточня дали стават за Хондела преди да ги пускам за продан.До сега са били на Митсубиши Колт и са били идеални.Ето снимка на една от джантите: Благодаря за отговорите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX 7 #2 Отговорено 19 Август, 2009 стават колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dan4o 3 #3 Отговорено 19 Август, 2009 Колега здр.джантите са супер,повярваи ми аз сам фен на 13 цоловите,а размерите за Хонда сивик са 4х100,централен отвор 56ммКолкото до ЕТ-то зависимост колко са изхвърлени или прибрани към главината.Дано сам бил изчерпателен и полезен.Успех с продажбата. !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jorko. 74 #4 Отговорено 19 Август, 2009 56,5 са точно размер за Опел, за Хонда централния отвор е 56мм - всичко друго съвпада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Edelbrock 5 #5 Отговорено 19 Август, 2009 Винъги може да се ползва втулка или ад се престърже ако е млако отворчето ,стига на някой да му се занимава !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mercury 7 #6 Отговорено 20 Август, 2009 Няма нужда да се престъргва отвора-той е по -голям.Разликата е половин милиметър,т.е отвора е по-широк с половин милиметър от този на Хонда.Дали ще има някакъв проблем да се кара така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #7 Отговорено 20 Август, 2009 ще друса при 110-120 км/чвземаш 16 чашки, вкарваш ги 4х4 в джантата, и което стърчи нагоре го изрязваш - и си готов със втулките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове