BraveHeart 0 #1 Публикувано 19 Август, 2009 КОлеги, омръзна ми да чувам скърцането на корите в колата ми, затова сега ги махнах и се чудя какво да направя. Според мен скърцането се получава от допирането на две кори една в друга , а и заради самиа материал. Можете ли да ми помогнете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 19 Август, 2009 колега потърси из темите има цяла тема а етоhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=8959 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BraveHeart 0 #3 Отговорено 19 Август, 2009 Имам леки затрудненя с махенето на задните седалки, мисля че виждам болтовоте с които ще я махна, но тях не мога да ги отвъртя. Можете ли да ме ориентирате,как точно да сваля седалките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Seaman 1 #4 Отговорено 19 Август, 2009 Като пуснеш облегалките напред,отстрани ще видиш едни планки с по два болта 10ном.Отвиваш ги и след това м/у малката и голямата облегалка има още една планка.Когато я откачиш,трябва да развиеш един болт,които е свързващ двете облегалки(внимавай че има едни пластмасови шайби,запомни им положението да не ги объркаш при сглобяване).След като извадиш облегалките,отиваш отзад от багажника ще видиш един болт по средата на седалката(малко е скрит),отвиваш го и вадиш седалката с повдигане отзад напред.Дано да ме разбереш,че стана е...ти обяснението .По-лесно е от колкото ти обяснявам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове