Jump to content
EJ2_ro

сивик 5-ген. 1.4?

Recommended Posts

Привет колеги,имам 1 въпросче слага ли се фабрично 1.4 мотор на сивик 5-та генерация?Ако се слага на за кои държави е и като цяло дайте некво инфо за тоя мотор.Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Мерси колега,намерих отговор на въпроса ми цитат на 1net:" при 4ген сивик, д14 са с 2 карбуратора....5ген нямат д14, а на 6ген, д14-ките всичките са пълни инжекциони."

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още нещо, незнайно защо, джамбазите в мобиле-то, за благозвъчие или какво казват на 1,3 сивиците - 1,4! :D Така че, ако видиш обява с 5 ген сивик с 1,4 мотор - на 99% е Д13Б2 или нормално 1,3.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината, от д13 до д15 разликата е 150 кубика, и то защото д15 е с няколко по-малко, а д13 със доста повече от отбелязаната цифра.1343cc vs 1493cc :o Пък повечето авто търговци едва ли разбират от хонда д13 какво значи и гледат в талона колко кубика пише ... та затва някой път се стига и до подобна "грешка" с цел реклама, насочена към непросветените. :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един тукашен джамбазин предлагал на едни познати англичанка 1.4 Втек :o Добре че се допитаха че да ги светна че такова животно няма. После ходих на място и ония се опитва да ме убеди че е Втек :o;) накрая му казах да иде да се гръмне ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахахах, това като един идиот, който днеска се опитваше да ме убеди и спореше ужесточено, че С2000 е с турбо и то заводски си излиза така, иначе как можело да е 240 коня :o :o ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в русе един авто джигид (от автокъща) продава зелена 5тичка 1.4 90 коня :o веселяци всякакви :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахахахах, това като един идиот, който днеска се опитваше да ме убеди и спореше ужесточено, че С2000 е с турбо и то заводски си излиза така, иначе как можело да е 240 коня :rolleyes::(:lol:

Е такав апък глупост до ся небях срещал,незнам защо някой хора така спорят само за спорта :D Ти що не го пита и интегра спец р 210 коня и 215 пак ли са с турбо защото са 1,8 :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...