Нимрод 265 #1 Публикувано 14 Август, 2009 Здравейте можете ли да ми препоръчате къде да отида за да ми настроят правилно двигателя ?всичко е сток просто искам да го качат за 4-5 рън-а и да се настрой да работи възможно най-добре тъй като наскоро му направих пълен ребилд(нови сегменти семеринги лагери абе всичко)мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 14 Август, 2009 HEED AUTO , Sofia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRX_R 1 #3 Отговорено 14 Август, 2009 щом си правил скоро ремонт нете съветвам да я качваш на диното.Дане направиш някоя бозичка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #4 Отговорено 16 Август, 2009 имам още един въпрос към хората качвали колите си на дино примерно цената в проспиид е 80 кинта за 6 ръна въпроса ми това цена само за замерване ли е или вклиючва и настройка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 17 Август, 2009 в проспиид и в хеед 91 политиката е що годе еднаква....МЕРЕНЕ (80лв) означава няколко 2-3-4 ръна като идеята е мериш и евентуално пробваш 1-2 различни неща. За съжаление времето е ограничено и стига само за груба настройка. 2 пъти съм се опитвал да понастроя кола с такова "мерене".... Еми мъка е, тамън се ориентирам какво горе долу се случва и трябва да приключвам.ДИНО ЗА 1 ЧАС (150лв) тук вече си плащаш и правиш каквото ти душа сака. Пробваш си каквото искаш и каквото се окаже необходимо. Обикновено ако не изникне проблем с колата и ако се настройват само таблици, успявам да направя между 12 и 15 ръна, което в 90% от случаите е достатъчно за изцеждане на максимума от таблиците. Обикновено, ако наистина всичко е перфектно и имам малко късмет, остава и малко време за проба със/без филтър/тръба или пък някой друг експеримент с двойните рънъри.За препоръка, за съжаление не мога да направя, тъй като до колкото знам и 2-те фирми работят с външни фирми за чипове, а самите хеед и проспиид настройват само електрониките които ползват. До колкото знам ХЕЕД от скоро добавиха още една фирма за чип тунинг към арсенала си и имат възможности за тунинг на моделите които примерно аз не мога да пипна. Конкретно обаче какво могат да правят - не знам, трябва да си говориш с тях и да ги питаш.Аз лично предпочитам да работя с ХЕЕД, но нямам проблеми и с проспиид. С други думи ако зависи от мен - ХЕЕД, ако зависи от клиента - където каже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #6 Отговорено 17 Август, 2009 имам още един въпрос към хората качвали колите си на дино примерно цената в проспиид е 80 кинта за 6 ръна въпроса ми това цена само за замерване ли е или вклиючва и настройкамалко пропуснах конкретния отговор.и двете цени, 80лв и 150лв/час са само ползване на диното, тоест те ти предоставят стенда и човек, който прави ръновете, но не настройват нищо по колата. Може да ти дадат някой и друг съвет или да ти посот къде в графиките има нещо нередно, но няма да ти настроят колата за тези пари. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #7 Отговорено 17 Август, 2009 много ти благодаря за изчерпателният отговор а що се отнася до таблиците мен точно това ми беше интересно защото очаквам до седмица две да ми пристигне един чип и ми се искаше да видим точно за какво иде реч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #8 Отговорено 17 Август, 2009 с такова "мерене" можеш спокойно да пробваш 2-3 чипа и да ги сравниш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове