Jump to content
stykiaz

Смяна на предно стъки

Recommended Posts

Здравейте, ще ми трябва ново предно стъки за англичанка сивик. Въпроса ми е къде във Варна успешно правят такава манипулация, на каква цена горе долу ? Колко струва стъклото ? Колкото и тъпо да е от морги купуват ли се такива ?Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро сменях челно стъкло но на 5ген в кобра, китайско - 130лв европейско - 170лв + силикон 20лв. Не съм особено доволен (в смисъл не е перфектно поставянето и стъклото) но тва си е мое мнение. През застраховател имаш 10% отстъпка, като тъпаците ми изплатиха фактурата като за китайско а аз си сложих европейско :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Кобра по пътя за Виница, мен ми обадиха оферта за 150 лв за Сивик 5-ген. Седан, стъклото било "зелено" такова с сенник. Цената е с монтаж и демонтаж на старото.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

що да звучи тъпо от морга си взимаш оригинално стъкло на по тънка цена от турско/вярваи ми има значение/още повече във варна има 2 морги ако колегите нямат аз мога да помогна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тея кобри не ги знам ..... а другаде ? Ще ходя утре при застрахователите, че са ми блъснали колата на паркинга, че и стъклото ще си ходи мисля .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам свалено стъкло от Англичанка :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А труда колко е по принцип ? При положение, че отида със собствено стъкло ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз работя със едни момчета които идват на място в моргата да ми свалят стъклата , но не вярвам че ще има проблем и да се поставят стъклата при мен деректно , поставянето е в порядака на + - 30лв..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...