stykiaz 0 #1 Публикувано 2 Август, 2009 Здравейте, ще ми трябва ново предно стъки за англичанка сивик. Въпроса ми е къде във Варна успешно правят такава манипулация, на каква цена горе долу ? Колко струва стъклото ? Колкото и тъпо да е от морги купуват ли се такива ?Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 2 Август, 2009 Наскоро сменях челно стъкло но на 5ген в кобра, китайско - 130лв европейско - 170лв + силикон 20лв. Не съм особено доволен (в смисъл не е перфектно поставянето и стъклото) но тва си е мое мнение. През застраховател имаш 10% отстъпка, като тъпаците ми изплатиха фактурата като за китайско а аз си сложих европейско Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 2 Август, 2009 В Кобра по пътя за Виница, мен ми обадиха оферта за 150 лв за Сивик 5-ген. Седан, стъклото било "зелено" такова с сенник. Цената е с монтаж и демонтаж на старото.Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #4 Отговорено 2 Август, 2009 що да звучи тъпо от морга си взимаш оригинално стъкло на по тънка цена от турско/вярваи ми има значение/още повече във варна има 2 морги ако колегите нямат аз мога да помогна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #5 Отговорено 2 Август, 2009 Тея кобри не ги знам ..... а другаде ? Ще ходя утре при застрахователите, че са ми блъснали колата на паркинга, че и стъклото ще си ходи мисля ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 2 Август, 2009 Имам свалено стъкло от Англичанка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stykiaz 0 #7 Отговорено 3 Август, 2009 А труда колко е по принцип ? При положение, че отида със собствено стъкло ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #8 Отговорено 4 Август, 2009 Аз работя със едни момчета които идват на място в моргата да ми свалят стъклата , но не вярвам че ще има проблем и да се поставят стъклата при мен деректно , поставянето е в порядака на + - 30лв.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове