Maho 6 #1 Публикувано 25 Юли, 2009 Много исках да ме приемат Транспортна техника и технологии дадах всичко възможно от себе си и ето сега бера плодовете на труда си От към Септември вече сигурно, ще съм студент и се надявам да се запозная с повечето от вас по срещите :D :P П.П Много съм щастлив и просто исках да споделя. :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #2 Отговорено 25 Юли, 2009 Честито!Аз пък прясно завърших и ми е малко мъчно за студентството Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #3 Отговорено 25 Юли, 2009 Честито колега,аз сега чакам държавни точно там - ТУ-Варна. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 25 Юли, 2009 Честито! Аз сега ще съм четвърти курс там :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JoroHondata 188 #5 Отговорено 25 Юли, 2009 Честито и от мен В ТУ- Варна май се подвизава Проф. Димитър Ставрев- разработил и внедрил нови методи за закаляване на разпределителни валове, работи предимно за VAG- групата... Поздрави и успехи ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mom40_87 9 #6 Отговорено 25 Юли, 2009 честито колега,голямо четене те чака,аз съм вече 4ти курс там успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goro 17 #7 Отговорено 25 Юли, 2009 честито даваи напред Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SH3M37A 5 #8 Отговорено 25 Юли, 2009 Браво за положения труд сега ще трябва 4-рно на това дето си положил за да го завършиш и ти пожелавам да го завършиш.УСПЕХ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maho 6 #9 Отговорено 26 Юли, 2009 Мерси много колеги Наистина ще положя всички усилия, защото това нещо което ми харесва. Естествено ще се надявам и на помощ от вас, на какво да наблягам, какво да чета, знам че няма да ми е лесно и ще трябва много четене, но когато нещо ти доставя удоволствие е доста по лесно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #10 Отговорено 26 Юли, 2009 Като дойдеш на някоя среща с колегата Mom40_87 ще ти кажем къде ще го "ядеш големия" но няма са плашиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове