Jump to content
tinkata

Различно междуболтово разстояние

Recommended Posts

Здравейте колеги. Въпросът ми е какво правя ако съм на 4х114,3 а джантите които ТРЯБВА да имам са 5х100 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо не прави,намери други джанти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги. Въпросът ми е какво правя ако съм на 4х114,3 а джантите които ТРЯБВА да имам са 5х100 :)

Много е лесно...Продаваш джантите които имаш, и си купуваш точният размер.. :) Пък ако не ти се разделя с тези джанти, си търсиш преходни фланци...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Други не е варянт защото съм се влюбил в тези и според мен ще седят уникално на хондилака. Те са 17х8, няма ли да старчат мн с фланци ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Него лъжете бре! С фланци можеш да смениш междуболтовото, но не и броя болтове. Никъде няма такива и никой няма да ти изработи. Може да измислиш начин да смениш главините (така наречената 5 lug conversion - много популярна манипулация за Прелюд в щатите), но не знам дали за Сивик има подходящи донори. Там обаче филма е страшен - нови дискове, нови главини, преработка на спирачната система...Съвсем дружески съвет - харесай си други джанти. :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Четвърти глас за други джанти :rolleyes: А тези, които си ги харесал, толкова ли нямат вариант в твоя размер? Просто не си заслужава да хвърлиш много пари по преработка на главини, дискове и всичко останало - тази манипулация ще е по-скъпа от още 1 комплект джанти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

има и друг вариант ако ти харесват джантите... смени колата с по нов сивик с 5 дупки :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мамка му. Нямат, само 5х100 и не се произвеждат други. колата е акорд ама явно ще търся др джанти, мн занимавка инаече. мерси мн на отзовалите се :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега аз съм с джанти 17 по 8 и да ти кажа едвам влизат и опират от време на време, а ако сложиш фланци забрави да ги побереш. Намери си други джанти.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Него лъжете бре! С фланци можеш да смениш междуболтовото, но не и броя болтове.

С фланци можеш да смениш всичко !П.П. Стига да има място, в случая - няма. :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...