PREDATORA 1 #1 Публикувано 21 Юли, 2009 Имам следният въпрос мисля да си взема такъв модил който като включиш алармата и ти се вдигат стъклата но искам да има варянт да пусна алармата и да не се вдигат приемрно: заключвам колата с звък и се вдигат стъклата, 2-рият варянт заключвам я без звък и невдига стъклата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #2 Отговорено 21 Юли, 2009 По скоро имаш нужда от аларма, която има програмируем изход. Модулите за стъкла, които съм виждал до сега нямат подобна функция. Ако размислиш ще разбереш защо. По новите аларми си имат изход специално за такава функция, в зависимост от модела се исползват различно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #3 Отговорено 23 Юли, 2009 моята 80лв аларма има функция като заключа и задържа 2те копчета натиснати, да пуска едното реле връзваш на него стъклата, и си ги вдигаш когато искаш. предполагам всички аларми нисък/среден клас имат такава функция Saturn M2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #4 Отговорено 23 Юли, 2009 По голямата част от низкия клас според мен го нямат това. Само за тази функция си разкарах предишната аларма. Сложиш си Марк, пак Българска и съм си доволен. Сега като се замисля за много от хората хубавата аларма е тази на която са по красиви дистанционните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogo 25 #5 Отговорено 23 Юли, 2009 Признавам си, че и аз мисля така! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове