Jump to content
Naz

Сайтове за мотори в Англия, Италия и САЩ?

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам сайтове или идеи за мотори на оферта от Англия или Италия или САЩ. За момента съм запознат с www.craigslist.org в САЩ и има оферти като тази http://newyork.craigslist.org/brk/mcy/1268879512.html , но трябва да се избистри как да стигне до БГ и какви ще са таксите тук за легализирането му.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Това е британският craigslist - http://www.gumtree.com/

Еха, мерси много колеги, в този сайт колко R1 до 2000 пауна намерих. Как седи положението с докарване и регистриране на мотор от UK, някой може ли да ми разсясни? Ще съм му много благодарен.От всичко което разгледах това най-ми допадна: http://www.gumtree.com/london/08/41545508.html П.С. Някой би ли ми расяснил разликата м/у Yamaha R1 и R6 ? R6 е по-голям ли или се бъркам? Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

R1 e 1000cc около 170 коня е новия модел мисля,а R6 е 600сс 120-135 коня :P П.С Сега на мотор ли скочи бре хакер? някво S2K ми говореше...което звучеше добре :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

R1 e 1000cc около 170 коня е новия модел мисля,а R6 е 600сс 120-135 коня :P П.С Сега на мотор ли скочи бре хакер? някво S2K ми говореше...което звучеше добре :huh:

Мотора няма нищо общо с Ската. За Ската има да събирам още доста време, а и е кола. Аз си търся мотор до 4-5 бона, а за Ска трябва мин. 20 000 лв. да дам. Но Р1 ми се струва че съм чувал и виждал и 600cc и 900cc, или се бъркам.Иначе имам и още една тема тук, защото се двоумя пистов - кросов - АТВ. Но кросовия не ставал за каране по асвалт когато се наложело, АТВто не може да се регистрира май а и по асвалт пак не е оферта, предлагаха ми ендуро и супермото колегите, но някак си просто не ми харесват, а да си кажа истината все пак прекарвам 90% от времето си на асвалт. За пистовия пък много хора ми пищят че ще се претрепя, а и познавайки се сигурно ще стане. И докъто съм в суматоха какво да избера се боря със себе си дали изобщо да зимам мотор или да си седя кротко на задника колкото и да ми е трудно да не стане беля. Редактирано от Animal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами R1 съществува от 1997-8г. ако не се лъжа,и мисля че са само по 998-1000 кубика и са около 180 коня,аз лично не съм чувал за 600 кубикова R1-ца!Не съм мотрист но ако не си карал подобен мотор бих те посъветвал първо да покараш 250-600 cc и след това да се метнеш на "голямата работа"..имам много приятели коитп са запалени и карат и повечето така направиха..Успех :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм МЕГА зарибен за един ЦБР600рр, и ще си взема някой ден, лошото е, че Хондата е в ПЪТИ по-скъпа от конкурентите си :huh: R1 си е 1000цц, R6 e 600цц.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е чак в пъти,600рр след 2003 мисля че е супер идея ,може и някоя сузи?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз до колкото знам при Ямахите (R1 и R6), цифрата стои за кубатурата, съответно 1000сс и 600сс, както е и при Хонда CBR серията. При Сузукитата (К6, К7, К8 и пр.), мисля че цифрата стои за годината на модела. А по твоита дилема, защо не обмислиш варианта URBAN дето се водят? Примерно серията NAKED на Хонда, STREET на Сузуки, МТ-серията на Ямаха, Streetfighter на Дукати и пр. Мисля че добре ще ти паснат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако някой чуе нещо за изгоден Hornet 600 - да свирка. И аз съм навит на мотор. Не бързам и този сезон май ще го пропусна, но ако изпадне нещо изгодно, ще го прибера в гаража :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...