chopper1969 5 #1 Публикувано 16 Юли, 2009 Здаравейте колеги, днес отворих за оглед капака на двигателя и установих че ми е изхвърлен антифриза от разширителното казанче, проблемът се оказа в капачката на радиатора...беше счупена на парчета вътрешноста и. Кажете ми ориентировъчна цена на нова капачка (1,1 пише на нея, предполагам че са атмосфери), че в малкото градче в което живея няма в наличност в магазините и се чудя какво да правя. Хонда сивик 1.5 94г. Мерси предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gabara 8 #2 Отговорено 16 Юли, 2009 Здравеи колега.Към 16-20 лева е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #3 Отговорено 16 Юли, 2009 много благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 16 Юли, 2009 ...аз бях дал 15 ама на първия ден се счупи добре,че пазех старата и преместих новите гумички и пружина на нея дано намериш качественна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #5 Отговорено 17 Юли, 2009 7 лева и нямам оплаквания.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #6 Отговорено 26 Юли, 2009 по-добре да е по-скъпа и съответно по-качествена,защото това не е просто капачка ,а ПАРОВЪЗДУШЕН КЛАПАН Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове