Jump to content
rofo

Съобщение от Cars.bg до управителите и собствениците на автокъщи

Recommended Posts

Съобщение от CARS.BG до управителите и собствениците на автокъщиВъв връзка с постъпващи оплаквания от наши потребители автокъщи, че след публикуване на автомобили при нас, един от големите сайтове за покупко-продажба на автомобили премахва търговските им отстъпки, Ви уведомяваме, че българското законодателство забранява злоупотребата с господстващо положение на пазара.Повишаването на цените на обяви, замаскирано под формата на премахване на отстъпка, заради използване на друг сайт е нарушение на Закона за защита на конкуренцията. Такава практика е и грубо нарушение на правото на свободен избор и е предпоставка за експлоатация.CARS.BGTel: +359 2 439 22 11Email: info@cars.bg"Райко Алексиев" № 261113 София, България

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Подайте жалба в КЗК или КЗП. Или най-добре и в двете.

Редактирано от sa666u

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Квооо?Как, къде, кога? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъпаците от мобилето спекулират с някогашното си монополно положение. Сайтът им е гола-вода. Поддръжката още повече. Че и платено на всичкото отгоре. Всъщност, нека да е платено, но да получаваш обслужване. Два пъти преди време се опитвах да подновя обяви, но ми изпращат някакви неработещи линкове. На въпросите ми съответно не отговаряха, понеже имаха публикуван единствено електронен адрес. Преди няколко дена си поднових обявата за колата - този път успешно.Cars.bg ми допада много повече. Те първи въведоха 10 снимки (сега мисля са и повече) на обява. Безплатно е. Може по всяко време да си предподновиш обявата. Направено е по-прегледно. Пожелавам им успех в борбата с курвенските номера на мобиле.бг

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...