x_pac7878 0 #1 Публикувано 8 Юли, 2009 Бихте ли ми казали как да си ремонтирам сам или да ме ориентирате за сервис на ел. стъкла на Хонда Акорд 1995г. Когато ги пуснах и после опитах да ги вдихна и копчетата ми изгорчха. Купих си нови обаче сега ме е страх да ги сложа преди да си огледам водачите и моторчето. Може ли да получа съвет как да си помогна? Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Коев 66 #2 Отговорено 8 Юли, 2009 Ъъъъъ... Ти сигурен ли си в това, което казваш? Изгоряха ти КОПЧЕТАТА?!?!? Как го разбра това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x_pac7878 0 #3 Отговорено 8 Юли, 2009 Ъъъъъ... Ти сигурен ли си в това, което казваш? Изгоряха ти КОПЧЕТАТА?!?!? Как го разбра това?Ами испушиха и като ги отворих всичко беше споено. И просто тези копчета не стават за нищо. За това си взех нови (втора ръка) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkaeff 1 #4 Отговорено 8 Юли, 2009 (Редактирано) За да са ти изпушили, трябва да има някакъв проблем, при мен проблема беше че тъпия алармаджия си беше пуснал кабела точно през средата на буксата с кабелите на шофиорската врата. Беше разкъсал тотално изолацията на кабелите, а някой от тях дори се държаха на 1 жило.Та и при мен се получи подобен проблем ама не можаха да се стопят пластините на копчетата. Пиши от къде си, така как да те ориентират хората.. за сервиз Редактирано 8 Юли, 2009 от jorkaeff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #5 Отговорено 9 Юли, 2009 Здравей, не си писал от къде си но... все пак ако си от София, ето ти координатите на един човек:0897897164, 0889549329 - Николай БончевЗанимава се и с автоаларми-ремонт и монтаж, автоключалки, ключове с чип, монтаж и продажба на ксенонови фарове, ремонт на ел. стъкла и централни заключвания , застраховки- граждански, каско към Бул Инс.Можеш да го намериш до сервиза на ЕМ-Комплект 33 в кв. Павлово. Точно до сервиза има една будка - ключарско ателие, но... най-добре да му звъннеш преди да отидеш (ако решиш да ходиш при него де). Аз имах проблем с ел.стъклото на шофьорската врата на Civic-а, ходих при него и съм доволен. Работи бързо, не взима скъпо (поне според мен де) и дава гаранция.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
x_pac7878 0 #6 Отговорено 9 Юли, 2009 За да са ти изпушили, трябва да има някакъв проблем, при мен проблема беше че тъпия алармаджия си беше пуснал кабела точно през средата на буксата с кабелите на шофиорската врата. Беше разкъсал тотално изолацията на кабелите, а някой от тях дори се държаха на 1 жило.Та и при мен се получи подобен проблем ама не можаха да се стопят пластините на копчетата. Пиши от къде си, така как да те ориентират хората.. за сервиз Здрасти! Благодаря! Аз съм от Пловдив. Аз си мисля че проблема е във водачите ама не мога да погледна както трябва. Ама няма да е лошо да погледне и някой който разбира. Ако можеш да ме ориентираш ще съм ти много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове