meto_pz 0 #1 Публикувано 6 Юли, 2009 Здравейте колеги!Днес карах колата (Сивик 1,3 95г.) в сервиз.Беше "заминал" съединителя.Смяната ми излезе 360 лв.Новият е NATIONAL (някакъв английски бил,цената му е 260 лв).Та,въпросът ми е:нормални ли са тези пари който ми взеха и качествена марка ли е съединителя.Да не изрева скоро пак,защото знам,че ако не е качествен няма да кара дълго.До колкото аз знам тази марка не е от най-добрите,но все пак искам да видя вашето мнение,защото не съм се занимавал до сега с по-сериозни ремонти на Хондата,а до скоро карах Фиеста и оставам с убеждението,че за хондата всичко ми излиза почти двойно като цени.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
едмундо 34 #2 Отговорено 6 Юли, 2009 Само не моа да разбера защо първо сменяте а после питате....не търси паралел м/у форд и хонда..сам трябва да проумееш защо хонда е по-добрия избор......иначе си купи фокус! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 6 Юли, 2009 ами в Габрово смяната върви около 80-100 лв. така че горе долу толкова... тая марка не ги знам как са . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 208 #4 Отговорено 7 Юли, 2009 (Редактирано) има и по-евтини(180№ и по-скъпи (300)Честно казано за 260... Exedy за към 300 бяха преди няколко месеца, твърдението е, че ако не попаднеш на менте-рециклирано са най-добри. Редактирано 7 Юли, 2009 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове