Jump to content
meto_pz

смяна на съединител

Recommended Posts

Здравейте колеги!Днес карах колата (Сивик 1,3 95г.) в сервиз.Беше "заминал" съединителя.Смяната ми излезе 360 лв.Новият е NATIONAL (някакъв английски бил,цената му е 260 лв).Та,въпросът ми е:нормални ли са тези пари който ми взеха и качествена марка ли е съединителя.Да не изрева скоро пак,защото знам,че ако не е качествен няма да кара дълго.До колкото аз знам тази марка не е от най-добрите,но все пак искам да видя вашето мнение,защото не съм се занимавал до сега с по-сериозни ремонти на Хондата,а до скоро карах Фиеста и оставам с убеждението,че за хондата всичко ми излиза почти двойно като цени.... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само не моа да разбера защо първо сменяте а после питате....не търси паралел м/у форд и хонда..сам трябва да проумееш защо хонда е по-добрия избор......иначе си купи фокус!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами в Габрово смяната върви около 80-100 лв. така че горе долу толкова... тая марка не ги знам как са .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

има и по-евтини(180№ и по-скъпи (300)Честно казано за 260... Exedy за към 300 бяха преди няколко месеца, твърдението е, че ако не попаднеш на менте-рециклирано са най-добри.

Редактирано от Restless

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...