nicki 12 #1 Публикувано 4 Юли, 2009 Здравейте на всички геймъри. Знаете ли, че във Фейсбук има игра с коли? Аз лично всеки ден влизам за да си купя части за Сивика. Засега съм на 24speed и 19handling, ама твърдо съм решил да я "ъпгрейдна" до края. Който желае нека да сподели каква кола кара и до къде е стигнал. Например: username: nicki driving: Honda Civic 24speed 19handling. level:11 crew:7 не давам линк към играта, защото трябва да сте регистрирани в www.facebook.com Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 5 Юли, 2009 (Редактирано) Аз съм 80-ти левъл и нямам само сивик.... от всички коли по 30-40 бройки ... играта го изисква. В момента съм с един чарджър 50/39 и 380 бензин Намери ме аз съм Алексаднър Богданов Петров. Редактирано 5 Юли, 2009 от Aleksandyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gagi 1 #3 Отговорено 12 Ноември, 2009 И аз се правя на рацер Давайте да си правим едно крю от Хонда маняци (въпреки че адването при мен нещо се прецака) който иска да ме потърси: t_a_t90@yahoo.de Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nicki 12 #4 Отговорено 12 Ноември, 2009 Аз вече съм левъл 86карам: ZYN-OIL NSX 51/40и пари около 7 милиарда$ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CaMR0N 7 #5 Отговорено 12 Ноември, 2009 username : Dilyan Manevdriving : Koenigsegg 1908 hplevel 29crew 11 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #6 Отговорено 1 Май, 2010 (Редактирано) абе я кажете как да събера малко пари.... баси мизерията и при мене пп.... сега видях, че тая дето я играя е street racer Редактирано 1 Май, 2010 от rollin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове