B7_ 56 #1 Публикувано 1 Юли, 2009 здравеите днеска докато си сменях филтара на парното в купето и отстрани на жабката под таблоно намерих някакво копче което нямам никаква представа за какво е ако някой знае моля да ми каже .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalmara 49 #2 Отговорено 1 Юли, 2009 Би трябвало да е паник бутона - след катастрофа се натиска, за да може да се "отблокира" и запали колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #3 Отговорено 1 Юли, 2009 ахаааа какво била работата .. пак аз се счупих да го натискам и само цука несхто от компа мерси за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #4 Отговорено 1 Юли, 2009 здравеите днеска докато си сменях филтара на парното в купето и отстрани на жабката под таблоно намерих някакво копче което нямам никаква представа за какво е ако някой знае моля да ми каже .. Шокпекъсвач които прекъсва захранването на бензиновата помпа при удар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове