Guest Founder #1 Публикувано 29 Октомври, 2005 е тва са ми новите маратонки Маратонките ми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #2 Отговорено 29 Октомври, 2005 ЯКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #3 Отговорено 29 Октомври, 2005 това ми хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #4 Отговорено 29 Октомври, 2005 приятелите ми като видяха новата ми придобивка и вече си мислят , че съм некъв полудял сектант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #5 Отговорено 30 Октомври, 2005 приятелите ми като видяха новата ми придобивка и вече си мислят , че съм некъв полудял сектант <{POST_SNAPBACK}> Завидях ти страшно от каде са купени ,4е и аз искам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #6 Отговорено 30 Октомври, 2005 Пич ...убийствени са ....ти ли ги барна нещо или са original.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #7 Отговорено 30 Октомври, 2005 искам и аз, дай повече инфо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #8 Отговорено 30 Октомври, 2005 (Редактирано) Самите Маратонки струват 35лв и най готиното в случая е , че единствения надпис , който имат е долу на стелката .. и той не се вижда ... а по неволя аз работя в една рекламна къща и с колегата си поиграхме да си направим една щампа и виждате какво се получава аз лично супер си се кефяако някой иска нищо не ми пречи да му закупя , щамповам и изпратя а на benji_crx ще му ги покажа тия дни на живо да ги погледне и да види ква мания са Редактирано 30 Октомври, 2005 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #9 Отговорено 31 Октомври, 2005 ще го имам изпредвид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest KIKO_HONDA #10 Отговорено 31 Октомври, 2005 И ас искам ако трябва и до Ямбол ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #11 Отговорено 31 Октомври, 2005 (Редактирано) хехе ;-)няма смисъл да идваш до ямбол - хората са измислили пощите , наложните платежи и т.н. ... но все пак ако имаш време да пием по - добре си дошъл само номера на крайника с който натискаш газта трябва да си кажеш Редактирано 31 Октомври, 2005 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #12 Отговорено 1 Ноември, 2005 Яки са приветствам идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest buddi5 #13 Отговорено 2 Ноември, 2005 Даи краина цена и номера които ми трябва е 46 по европеиския и 12,5 по хамериканския стандарт, бих взел два 4ифта ако има и други цветове примерно бяло и тъмно синио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #14 Отговорено 2 Ноември, 2005 Даи краина цена и номера които ми трябва е 46 по европеиския и 12,5 по хамериканския стандарт, бих взел два 4ифта ако има и други цветове примерно бяло и тъмно синио <{POST_SNAPBACK}> "леко" съм позатрупан с работа , но ще направя всичко възможно до края на седмицата да мина през магазина за да проверя дали имат в наличност номера ти и с какви цветове разполагат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest XapBu #15 Отговорено 14 Януари, 2006 а ети и истинските още много модели Honda обувки тук: http://www.amazon.com/gp/search/103-260956...ndtextbin=HONDA и тук http://www.sierratradingpost.com/search/ve...onda&brand=8740 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NCN #16 Отговорено 14 Януари, 2006 хехе ;-) няма смисъл да идваш до ямбол - хората са измислили пощите , наложните платежи и т.н. ... но все пак ако имаш време да пием по - добре си дошъл само номера на крайника с който натискаш газта трябва да си кажеш <{POST_SNAPBACK}> Ми и аз съм навит ако не е проблем: No.44-черни(като твоите)Колко кинти ще излязът със тунинга? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Saggita #17 Отговорено 14 Януари, 2006 A на дамите от форума дали не можеш да направиш тази услуга?/ Перфектни са честно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #18 Отговорено 14 Януари, 2006 да бе, дай нещо за тънки глезени на колежката , че мой да аресаме нещо и за жената Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vinnie #19 Отговорено 15 Януари, 2006 A на дамите от форума дали не можеш да направиш тази услуга?/ Перфектни са честно! <{POST_SNAPBACK}> za kolko vreme stavat gotovi sled pora4kata,navit sam za edni niski.az pone sam blizo. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #20 Отговорено 16 Януари, 2006 Сори малко за закъснението но имах проблем с използването на интернет няма никакъв проблем , но трябва да мина за да видя дали все още се предлага този модел маратонки в магазина от който купих моите и ще кукна пак п.с. - ХапВи , това са маратонки хонда ... но все пак ние от форума на караме мотори , а коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #21 Отговорено 17 Януари, 2006 п.с. - ХапВи , това са маратонки хонда ... но все пак ние от форума на караме мотори , а коли Хм някои успешно съчетаваме и двете мании Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #22 Отговорено 9 Септември, 2010 е тва са ми новите маратонки Маратонките ми Много ми е интересно колко време са издържали маратонките ? .. Дали са здрави като марката Honda все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Данчо 31 #23 Отговорено 9 Септември, 2010 о май гот Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #24 Отговорено 9 Септември, 2010 Само на мен ли не ми отваря снимката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #25 Отговорено 9 Септември, 2010 Само на мен ли не ми отваря снимката И на мен.Само да попитам на колко километра са маратонките и кво им е техническото състояние :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #26 Отговорено 9 Септември, 2010 Founder нещо линк-чето ти е издало багажа,моля те оправи го Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UniCorn 13 #27 Отговорено 9 Септември, 2010 Сещате ли се, че не ви отваря снимката, понеже темата е от преди точно 5 години Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kras3n 5 #28 Отговорено 9 Септември, 2010 Прав си,чак сега забелязах,че темата е много стара.Не съм погледнал,защото беше една от вдигнатите и не съм вярвал,че тема от преди 1-2-3-4-5 год. ще е най-горе!П.С.Сори за офф-а ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #29 Отговорено 10 Септември, 2010 (Редактирано) И на мен не ми отваря снимките искам да ги видя нещо се зарибих яко Редактирано 10 Септември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #30 Отговорено 10 Септември, 2010 Все едно не разбрахте защо не се отваря снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #31 Отговорено 10 Септември, 2010 (Редактирано) Ми ако може тогава да ми ги прати някой на лични снимките на маратонките искам да ги видя Редактирано 10 Септември, 2010 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #32 Отговорено 10 Септември, 2010 и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pamo 346 #33 Отговорено 10 Септември, 2010 Както lookcho беше казал - "Днес изравяме стара тема, утре трупче от гробищата" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #34 Отговорено 10 Септември, 2010 Ето тема за размисъл и онлайн поръчки http://www.sneakerobsession.com/15290/fila...hoe-collection/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_9977 39 #35 Отговорено 10 Септември, 2010 Колега дай нов линк че нещо не се отваря този Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Никой 1 #36 Отговорено 11 Септември, 2010 Колега дай нов линк че нещо не се отваря този Как да се отвори колеги... Темата е от 2005година Направо шапка свалям на тоя дето я изкопа... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
venkYYY 0 #37 Отговорено 11 Септември, 2010 Колега дай нов линк че нещо не се отваря този Как да се отвори колеги... Темата е от 2005година Направо шапка свалям на тоя дето я изкопа...Просто търсех в търсачката дали има тема "С какви обувки ви е най-удобно да карате" Но се отказах да правя такава тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове