Anatoly 0 #1 Публикувано 29 Юни, 2009 здравейте колеги !!всичко по колата е от д16-скасамо кабела от уредите към кутията с бушоните ми устана от д13-скатакак да разбера къде трябва да пусна кабел от уредите надолу за да подкарам оборотомера ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 29 Юни, 2009 Фабрично кабел е прекаран , откачаш едното табло и закачаш другото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #3 Отговорено 29 Юни, 2009 Форумчето е пълно с информация...само трябва да потърсиш.http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13335Ако кабелите от към двигателя са ти свързани правилно няма да имаш проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anatoly 0 #4 Отговорено 29 Юни, 2009 (Редактирано) всичко в вързано правилно обаче като ги размених нетръгна оборотомераеди колега ми каза че и друг пътсе е сблъсквал с такова нещо на същата 5-та ген както при мени той ми каза че се пускал някъкъв кабел там който липсвал при мен Редактирано 29 Юни, 2009 от Anatoly Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #5 Отговорено 29 Юни, 2009 Погледни делкото. На малкия кръгъл куплунг има син кабел. Това е кабела който по един или друг начин трябва да стигне до таблото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anatoly 0 #6 Отговорено 29 Юни, 2009 Е В А Л А !! на колегатакой да се сети че може да се е развързал там точно той кабел ся само ако накарам стрелката за температуратада се връща долу като исключа от контактще е неуписуем кеф за неме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #7 Отговорено 30 Юни, 2009 да не ти е прецакан уреда на температурата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове