M_I_T_A_K_A 6 #1 Публикувано 27 Юни, 2009 Малко късничко пускам темата, но напоследък ми е малко понатоварено.... Отново дойде края на месеца... Утре, който има желание, да заповяда на тв. кула в 12:30ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LENO 1 #2 Отговорено 28 Юни, 2009 Супер яко си изкарахме тая среща нямам думи просто 3 автомобила че и се изложихме пед гостите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M_I_T_A_K_A 6 #3 Отговорено 28 Юни, 2009 Дам поизложихме се пред гостите.... Къде бяха всички днес? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #4 Отговорено 28 Юни, 2009 (Редактирано) Ееее...защо да сте се изложили...не винаги се получават нещата Следващият път повече Редактирано 28 Юни, 2009 от DrMcCooL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
artifuckt 0 #5 Отговорено 29 Юни, 2009 Незнам за другите, но аз бях на работа за пореден път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #6 Отговорено 29 Юни, 2009 ....еми аз преди повдигах темата за месечната поне седмица по рано ама сега ви оставих да видя каква ще я свършите.Аз лично бях доста зает през тоя Уикенд и ако някой беше се сетил да попита по рано дали ще може да се организираме и,че гости ще има нямаше да се получи така а гостите откъде бяха??....има ли ЦРХ 2 ген.от Русе или от близко за сверка с Хюндай Купе 2.0 с лек тунинг Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speedy gonzales 14 #7 Отговорено 29 Юни, 2009 да се оправдая и аз за мойто отцъствие.занимавахмесе с една H23 и така цяк ден до 22.00 часакофти се е получило ама някога така става.другия път повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DrMcCooL 0 #8 Отговорено 29 Юни, 2009 ....еми аз преди повдигах темата за месечната поне седмица по рано ама сега ви оставих да видя каква ще я свършите.Аз лично бях доста зает през тоя Уикенд и ако някой беше се сетил да попита по рано дали ще може да се организираме и,че гости ще има нямаше да се получи така а гостите откъде бяха??....има ли ЦРХ 2 ген.от Русе или от близко за сверка с Хюндай Купе 2.0 с лек тунинг А двигателя от значение ли е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #9 Отговорено 21 Юли, 2009 ....идва време за месечната тази неделя ще е ....DrMcCooL за Рекса двигателя не е от значение ама 150 коня ще му дойдат доста в повече на Хюндая все пак е само 140кс. колегата с оранжевия Рекс разбрах,че вече отново го кара ако идва на месечната и има желание може да уговорим нещо мен Хюндая ме бие на косъм и момчето иска да види срещу такъв Рекс как ще е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #10 Отговорено 25 Юли, 2009 ...някой ще идва ли утре или ще почиваме никой не драсна поне с да и не Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SuN`HiGh 20 #11 Отговорено 26 Юли, 2009 Аз ще дойда Еди,надявам се да не стане и днес като миналия месец само Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pickpocket 1 #12 Отговорено 26 Юли, 2009 Къде е тая среща че съм нов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #13 Отговорено 26 Юли, 2009 ...на ТВ кула 12.30 е начлния час доста нови питат ама засега никой от тях май не е дошъл Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове