west bam 107 #1 Публикувано 23 Юни, 2009 (Редактирано) Така фенове решил съм да отворя десния фар на мойта 4та генерация само да кажа, че фаровете сами енжълки и са ми погоряли ринговете, на самия фар има щипки като на стоковия фар и ако го отворя и оправя да кажем повредата има ли вероятност при затварянето му да хваща конденс фаровете са сонарки аз мисля, че няма да има имат си щитки които херметизират добре но споделете все пак мерси предварително за отговорите Редактирано 23 Юни, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Barsy 1 #2 Отговорено 23 Юни, 2009 Освен щипките,фаровете са залепени.След махането на щипките,което е най-лесното,следва разлепяне.Ако не се лъжа има и друга тема относно отварянето на фарове,в която се говореше за затопляне преди да разлепиш Наслука и ако направиш нещо,коля кажи какво е станало и как,интересува ме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #3 Отговорено 24 Юни, 2009 Ми искам да изчакам да видя и други мнения и тогава ще ги разпарям фаровете хайде колеги дайде мнение никой ли не е отварял енжълки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #4 Отговорено 24 Юни, 2009 Аз два пъти съм ги отварял моите Предстои им 3ти наистина са и лепени но с повече средоточеност и без да бързаш ще ги разлепиш Аз след това ги залепих с безцветен силикон ако идваш на месечната ме потърси да ти обясня по подробно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
harpi 3 #5 Отговорено 24 Юни, 2009 За да не ви горят ринговете следствие повишаване или понижаване на напрежението, си слагайте стабилизатори за напрежение 12волта преди да вържете ринговете към габарита.Струват 60 стотинки 1ния. Кодово име 78/12 с 3 крачета е има го във всички магазини за ел. материали. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 25 Юни, 2009 Благодаря ви за изчерпателните отговори колеги сега имам смяна на дискове и накладки след това се съсредоточавам върху ринговете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #7 Отговорено 26 Юни, 2009 Още някой който е отварял такива фарове нека сподели ще е от полза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #8 Отговорено 30 Юни, 2009 Хайде няма ли други колеги които да са отваряли енжълки значи мойте са сонарки дано има такива колеги които са отваряли такъв модел фарове за да ми кажат подоробно как са направили тая операция !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krelion 42 #9 Отговорено 30 Юни, 2009 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=21838 - Виж тук.Предполагам при Сонарките няма да е много по-различно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #10 Отговорено 3 Юли, 2009 (Редактирано) Мерси фен викаш няма да хващат конденс като така ги залепихте после? Редактирано 3 Юли, 2009 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #11 Отговорено 3 Юли, 2009 И още един въпрос към компетентните диодите на енжълките какви са обикновенни ли са, че не знам какви са ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #12 Отговорено 4 Юли, 2009 Никой ли не знае фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #13 Отговорено 7 Юли, 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
войводата/cls 3 #14 Отговорено 7 Юли, 2009 Абе отваряй ги тия фарове най-сетне бе човек Какво очакваш толкова да ти кажат колегите?Диодите са обикновени супер-ярки ги водеха в един магазин - като отвориш фара ще видиш какви са.Аз съм сменял диодите на мойте фарове - ми нищо сложно няма, хамалска работа е.Сваляш фара, вземаш един сешоар и едни пистолет за топъл въздух и почваш да отлепяш.Като ги отлепиш вече сложно няма, сваляш диодите от пръстените, разпояваш ги, запояваш новите и всичко по обратен ред.Ако имаш съмнения за диодите вземаш един и отиваш в магазина и викаш "Е, такъв ми трябва" Може да им кажеш да ти закачат един в магазина да видиш как свети, дали ще ти хареса и т.н.Вземаш колкото диода ти трябват,за да са еднакви.Един съвет, който мога да ти дам е да смениш всички диоди не само изгорелите.Така си гарантираш,че новите, които сложиш ще светят всички еднакъв нюанс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове