Jump to content
west bam

Въпрос относно фаровете

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Така фенове решил съм да отворя десния фар на мойта 4та генерация само да кажа, че фаровете сами енжълки и са ми погоряли ринговете, на самия фар има щипки като на стоковия фар и ако го отворя и оправя да кажем повредата има ли вероятност при затварянето му да хваща конденс фаровете са сонарки аз мисля, че няма да има имат си щитки които херметизират добре но споделете все пак мерси предварително за отговорите :rolleyes:

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Освен щипките,фаровете са залепени.След махането на щипките,което е най-лесното,следва разлепяне.Ако не се лъжа има и друга тема относно отварянето на фарове,в която се говореше за затопляне преди да разлепиш!!! Наслука и ако направиш нещо,коля кажи какво е станало и как,интересува ме! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ми искам да изчакам да видя и други мнения и тогава ще ги разпарям фаровете хайде колеги дайде мнение никой ли не е отварял енжълки ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз два пъти съм ги отварял моите :( Предстои им 3ти :) наистина са и лепени но с повече средоточеност и без да бързаш ;) ще ги разлепиш ;) Аз след това ги залепих с безцветен силикон :) ако идваш на месечната ме потърси да ти обясня по подробно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За да не ви горят ринговете следствие повишаване или понижаване на напрежението, си слагайте стабилизатори за напрежение 12волта преди да вържете ринговете към габарита.Струват 60 стотинки 1ния. Кодово име 78/12 с 3 крачета е има го във всички магазини за ел. материали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за изчерпателните отговори колеги сега имам смяна на дискове и накладки след това се съсредоточавам върху ринговете :balloon:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още някой който е отварял такива фарове нека сподели ще е от полза :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде няма ли други колеги които да са отваряли енжълки значи мойте са сонарки дано има такива колеги които са отваряли такъв модел фарове за да ми кажат подоробно как са направили тая операция !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Мерси фен викаш няма да хващат конденс като така ги залепихте после? ;)

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И още един въпрос към компетентните диодите на енжълките какви са обикновенни ли са, че не знам какви са ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой ли не знае фенове :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе отваряй ги тия фарове най-сетне бе човек :bounce: Какво очакваш толкова да ти кажат колегите?Диодите са обикновени супер-ярки ги водеха в един магазин - като отвориш фара ще видиш какви са.Аз съм сменял диодите на мойте фарове - ми нищо сложно няма, хамалска работа е.Сваляш фара, вземаш един сешоар и едни пистолет за топъл въздух и почваш да отлепяш.Като ги отлепиш вече сложно няма, сваляш диодите от пръстените, разпояваш ги, запояваш новите и всичко по обратен ред.Ако имаш съмнения за диодите вземаш един и отиваш в магазина и викаш "Е, такъв ми трябва" :) Може да им кажеш да ти закачат един в магазина да видиш как свети, дали ще ти хареса и т.н.Вземаш колкото диода ти трябват,за да са еднакви.Един съвет, който мога да ти дам е да смениш всички диоди не само изгорелите.Така си гарантираш,че новите, които сложиш ще светят всички еднакъв нюанс.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...